Un ploieştean s-a împuşcat în piept, după o ceartă cu concubina. Totul s-a petrecut in cartierul Malu Rosu

Un ploieştean s-a împuşcat în piept, după o ceartă cu concubina. Totul s-a petrecut in cartierul Malu Rosu

Un scandal in familie l-a determinat pe un barbat in varsta de 53 de ani sa se impuste in fata concubinei sale, pe fondul consumului de alcool si a tensiunilor acumulate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Medicii sositi la fata locului l-au transportat pe barbat la spital, constient, cu plaga in zona pieptului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce spune Politia:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În cursul zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19⁰⁰ polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Ploiești, au fost sesizați de către un echipaj SAJ, care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împușcată.

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului.

Totodată, polițiștii au identificat în locuința acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conștientă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191