AUR capitalizează nemulțumirile anti-Iohannis

AUR capitalizează nemulțumirile anti-Iohannis

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a cerut prezența prim-ministrului Marcel Ciolacu la “Ora Guvernului” pe data de 27 noiembrie, cu scopul de a furniza explicații cu privire la alocările bugetare destinate Administrației Prezidențiale, conform informațiilor transmise de Agerpres.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Deputații AUR doresc ca prim-ministrul să explice raționamentul din spatele alocării a 1,3 milioane de euro din Fondul de Rezervă al Guvernului către Administrația Prezidențială și să detalieze modul în care acești bani urmează să fie utilizați, având în vedere “cheltuielile semnificative pe care președintele Klaus Iohannis le efectuează în timpul turneelor sale în străinătate”, conform unui comunicat transmis luni de AGERPRES.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Prim-ministrul trebuie să clarifice dacă delegația care l-a însoțit pe președintele Iohannis în vizitele de lucru în Africa a inclus și specialiști sau experți din cadrul Guvernului. AUR transmite că aceste vizite nu ar trebui să fie doar excursii prezidențiale în Safari, ci ar trebui să se concretizeze și în acorduri economice bilaterale, subliniind că puterea executivă are un rol esențial în acest sens.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Deputații doresc să adreseze întrebarea lui Marcel Ciolacu cu privire la consultarea Guvernului României înainte ca președintele Klaus Iohannis să plece în turneul din Africa, având ca scop stabilirea unui mandat cu obiective clare asumate de partea română. “Așteptăm cu interes ca prim-ministrul Marcel Ciolacu să se prezinte în fața Parlamentului pentru a explica cetățenilor români de ce a fost necesară majorarea semnificativă a bugetului președintelui Klaus Iohannis într-o perioadă în care nu sunt fonduri disponibile pentru salariile profesorilor, fără a menționa situația pensionarilor. Pe durata mandatelor sale, președintele Klaus Iohannis și Administrația Prezidențială au demonstrat o gestionare deficientă a banului public, cheltuind sume semnificative pentru vizitele de lux ale acestuia, bani care ar fi putut fi direcționați către investiții necesare românilor,” transmit sursele citate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191