Câmpinenii şi-au luat „țeapă” cu Moldoveanu. Ies la iveală minciuni grave! Urmează falimentul: NU SUNT BANI PENTRU NIMIC!

Câmpinenii şi-au luat „țeapă” cu Moldoveanu. Ies la iveală minciuni grave! Urmează falimentul: NU SUNT BANI PENTRU NIMIC!

Situatie dezastruoasa la Campina, in prezent, iar scenariul urmatoarelor luni este cat se poate de subru, pe partea financiara.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Campinenii au fost mintiti de primarul Alin Moldoveanu, iar astazi incep sa iasa la iveala informatii grave despre bugetul Campinei, datoriile publice si imposibilitatea efectuarii platilor chiar si la utilitati.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Irina Mihaela Nistor (PSD Campina), cea care si-a anuntat candidatura pentru Primaria Campina la alegerile de anul viitor, a explicat, pe larg, cum arata in realitate situatia economica a municipiului si cat de mult a mintit Alin Moldoveanu alegatorii:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Promisiuni versus Realitate: Unde este bugetul record promis de primarul PNL Moldoveanu pentru 2023?!

Anunțat la început de an ca un proiect unic în istoria orașului, bugetul pe 2023 al Câmpinei se dezumflă ca o gogoașă goală pe dinăuntru. Execuția bugetară de la finalul lunii septembrie, prezentată recent în ședința de CL, arată dezastruos pentru Câmpina! Vă prezint cele mai importante lucruri de reținut:

Din ce a estimat că va încasa, administrația Moldoveanu a colectat doar 36,95% cu doar 3 luni până la finalul anului. E evident că proiectul de buget a fost umflat articial! La final de an Câmpina nu va avea nici pe departe bugetul promis de primarul Moldoveanu la început de an.

Banii colectați din taxe și impozite locale (15,3 milioane lei) nu ajung nici măcar pentru plata salariilor angajaților primăriei (16,1 milioane lei)! Aici se mai adaugă și plata salariilor din instituțiile din subordinea Consiliului Local și cheltuielile cu asistența socială.

Din tot cearceaful de proiecte din fonduri europene înșirat de Moldoveanu la începutul anului, multe dintre ele sunt astăzi cu alocări 0 sau alocări nesemnificative! Fie că vorbim de PNRR, POR 2014-2020, Programul Anghel Saligny, Programele AFM, situația reală a implementării proiectelor la Câmpina este îngrijorătoare.

Vă avertizez, urmează să auzim lamentări, multe explicații și că vinovații sunt oriunde altundeva, numai în biroul primarului Câmpinei nu. Însă primarul Moldoveanu nu face altceva decât ce acuza la vechea administrație (declarația în comentarii pentru aducere aminte).

Așa că vă întreb: ce se întâmplă cu un manager din privat care la începutul anului umflă artificial bugetul și-l estimează mai mult decât dublu decât va fi el în realitate? Vă spun eu: pleacă acasă și lasă locul altuia!

Realitatea Câmpinei e mult diferită de povestea pe care primarul PNL Moldoveanu o spune, iar bugetul pe 2023 e doar unul dintre exemple. Sper, pentru binele orașului nostru, ca dezastrul administrației Moldoveanu să se oprească la alegerile locale de anul viitor.”, a transmis Irina Mihaela Nistor.

Aici declarația primarului Moldoveanu care în 2021 critica vechea administrație exact pentru lucrul pe care le îl face el acum: umflarea artificială a bugetului.

Sursa: Youtube/ Campina TV

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191