Ce spune deputatul Bogdan Toader despre masura PSD de fiscalizare a multinationalelor: Obții profit în România, plătești impozit în România!

Ce spune deputatul Bogdan Toader despre masura PSD de fiscalizare a multinationalelor: Obții profit în România, plătești impozit în România!

„Obții profit în România, plătești impozit în România!”, a transmis deputatul prahovean Bogdan Toader, referitor la modificarile aduse fiscalizarii profiturilor.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

„Sunt companii multinaționale care fac profituri uriașe în țara noastră, dar pe care le trimit la ”firmele-mamă” ori în paradisuri fiscale!

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Premierul Marcel Ciolacuși specialiștii Partidului Social Democrat au susținut, promovat și au reușit să impună în Coaliția de guvernare impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru aceste multinaționale.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Este meritul premierului României, domnul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, care, în urma negocierilor dure purtate cu colegii de Coaliție, i-a convins că măsura se impune, în condițiile economice actuale.
Și aceasta nu mai poate fi amânată!”, a mai spus Toader.

#GuvernarePSD #MarcelCiolacu
#Psd

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191