Izabela de la „Mireasa” și Blaze au mințit! Și-au înscenat despărțirea: „A fost o farsă. Știu că oamenii mă vor înjura”

Izabela de la „Mireasa” și Blaze au mințit! Și-au înscenat despărțirea: „A fost o farsă. Știu că oamenii mă vor înjura”

Săptămâna aceasta fanii emisiunii „Mireasa” au fost luați prin surprindere când au aflat că Blaze și Izabela Okpata s-ar fi despărțit. Într-un videoclip publicat cu puțin timp pe canalul său de YouTube, fostul concurent de la „Survivor România” a recunoscut că multe persoane au început să îl critice fără să știe adevărul și că totul a fost, de fapt, o înscenare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Săptămâna aceasta, Izabela, fosta concurentă de la emisiunea „Mireasa”, a declarat public, printr-un video, pe contul său de Instagram, că ea și bărbatul cu care are un copil nu mai sunt împreună.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„După cum știți pozele cu mine și cu Blaze au dispărut, da, ne-am despărțit, nu ne-am mai înțeles. Nu ne-am mai înțeles de când s-a născut Jessi. Am avut momente când am fost cu adevărat fericiți și atunci am postat. Nu postez nimic când sunt sinceră…poate doar o melodie pentru că nu mai pot și simt nevoia să mă descarc pentru mine”, spunea Izabela în videoclip.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Doar că, fanii emisiunii au început să îl critice pe fostul concurent. Mai mult decât atât, Blaze a fost nemulțumit de faptul că foarte mulți dintre cei care îl urmăresc au precizat faptul cum că și-ar fi părăsit soția și și-a abandonat copilul.

„Nu e adevărat că am lăsat copilul. Iza a postat un clip unde a zis că m-a dat afară din casă, că are nevoie de pauză, dar nu înțeleg de unde a venit asta că am abandonat copilul. M-ați înjurat degeaba, nu e frumos, să fim oameni. Suntem în 2023, cu ce am greșit. Îmi iubesc copilul, nu l-am abandonat. Încă de când a avut o luna ea a dormit doar cu mine. De când copilul a avut o luna de zile, în fiecare noapte, am dormit cu ea. Eu o schimb, eu îi dau să mănânce, eu fac tot.

Am postat o poză pe internet cu fiica mea și oamenii au început să reacționeze urat. M-ați criticat degeaba, fără să știți. Mulți m-ați acuzat. Am decis să vă arăt tot. Eu o să fiu acolo pentru copilul meu”, a declarat Blaze, în urmă cu puțin timp, pe canalul său de YouTube.

De asemenea, Blaze a dezvăluit că totul a fost, de fapt, o înscenare. Au recurs la această „farsă” deoarece au apărut mai multe informații, în ultima perioadă, cum că în relația lui cu Izabela s-ar fi întâmplat ceva.

„Pentru că multe știri susțineau că ne-am fi despărțit, eu am vrut să fac doar așa. Eu sunt creator de conținut, nu a fost nimic adevărat. A fost o farsă. Știu că oamenii o să mă înjure”, a mai adăugat fostul concurent al emisiunii „Mireasa” și „Survivor România”.

Blaze și Izabela, ambii foști concurenți ai emisiunii matrimoniale „Mireasa”, în sezonul 3, difuzat în anul 2021, la Antena 1, s-au căsătorit la doar o lună după finalul show-ului. În urmă cu câteva luni, cei doi au devenit și părinții unei fetițe perfect sănătoase pe care au botezat-o Jessica.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191