Un criminal periculos a evadat în București! Ce tragedie a provocat în urmă cu 7 ani

Un criminal periculos a evadat în București! Ce tragedie a provocat în urmă cu 7 ani

Alertă în București! Un deținut care a fost condamnat la 18 ani de închisoare, pentru omor, a evadat în cursul zilei de marți. Bărbatul se afla într-o dubă, chiar în fața unei clinici medicale din Sectorul 2, în Capitală.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că deținutul Meszaros Zsombor a evadat astăzi, pe 9 aprilie, în jurul orei 15:00. Bărbatul are vârsta de 34 de ani, fiind condamnat definitiv la 18 ani de închisoare, pentru omor. Duba în care se afla deținutul se afla în zona clinicii Hiperdia Ritmului, în Sectorul 2, din Capitală.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„Marți, , în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport deținuți, staționat în zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24, Sector 2, București”, a anunțat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Atunci când bărbatul a părăsit mijlocul de transport al deținuților, el purta un tricou de culoare închisă, cu un desen alb în zona pieptului. Acesta mai avea o vestă de culoare închisă, pantaloni de trening închiși la culoare, iar în picioare avea adidași alb cu roșu și cu talpa neagră. De asemenea, acesta are înălțimea de m, statură atletică, ochi albaștri, cât și sprâncene arcuite.

Deținutul are ten deschis și păr șaten. De asemenea, el are mai multe tatuaje, iar autoritățile din țara noastră deja l-au dat în urmărire, cât și în consemn la frontieră. După ce personalul a fost anunțat despre dispariția bărbatului, au fost formate echipe de căutare, iar autoritățile fac tot posibilul pentru a-l găsi pe deținut.

„Menţionăm că părăsirea fără autorizare a mijloacelor de transport este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, a mai menționat Administrația Națională a Penitenciarelor.

În urmă cu 7 ani, bărbatul şi-a ucis iubita, cetăţean german, şi i-a lăsat cadavrul în portbagajul unei maşini, într-o parcare din Satu Mare, relatează Antena 3.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191