Iubire de felină: A parcurs 1.000 de kilometri ca să își regăsească stăpâna. După șase luni, Lisi s-a reîntors în brațele omului ei

Iubire de felină: A parcurs 1.000 de kilometri ca să își regăsească stăpâna. După șase luni, Lisi s-a reîntors în brațele omului ei

Totul a început în iunie anul trecut, în Dordogne, când Hildegard Holtschneide și-a părăsit casa pentru a se muta și a se întoarce în orașul natal, Düsseldorf (Germania). Atunci a făcut călătoria cu câinele Henry și pisica Lisi. Femeia s-a oprit pentru noapte într-un hotel din Saint-Cyr-l’École (Yvelines).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Supărată de călătorie”, Lisi scapă în acea noapte și proprietara ei trebuie să se întoarcă în Germania fără ea. „Am căutat-o cu disperare și am sunat la toate asociațiile de protecție a animalelor, adăposturile și medicii veterinari din zonă, dar nimeni nu a văzut-o”, a declarat stăpâna pentru Rheinische Post, citat de Le Parisien.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Odată ajunsă la Düsseldorf, Hildegard Holtschneide și-a continuat cercetările sunând lunar diferitele administrații competente. Eforturile ei au rămas fără succes timp de aproape șase luni. Când nu credea că o va mai revedea pe Lisi, Hildegard a primit un e-mail pe 9 noiembrie în care i se spunea că o tânără i-a găsit pisica în Braunschweig, un oraș german situat la km de școala Saint-Cyr.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După ce a îngrijit-o câteva zile pe Lisi, studenta în vârstă de 27 de ani pe nume Luka a mers la veterinar pentru a-i face un control pisicii. Astfel, a aflat că felina are o stăpână care o căuta disperată.

După ce a plâns de bucurie, proprietara a povestit că Henry, câinele ei, și-a sărbătorit prietena felină pe care nu o mai văzuse de șase luni. „După această aventură, nu o voi mai elibera niciodată”, a mărturisit Hildegard Holtschneide.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191