Rezultat bun și o fasole pe cinste!

Rezultat bun și o fasole pe cinste!

Petrolul trebuie să scoată un rezultat bun, mâine, la Voluntari după care va urma o porție de fasole la fel de bună! Cu ocazia conferinței de presă de astăzi, de la stadionul „Ilie Oană”, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că soția prepară o fasole pe cinste și de-abia așteaptă să o savureze, cu ocazia Zilei Naționale a României, împreună cu murăturile puse de tatăl său! Totul va fi savurat cu mare poftă dacă înainte de masă formația ploieșteană va câștiga sau măcar va remiza în duelul cu FC Voluntari, de pe Arena ,,Anghel Iordănescu”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Florin Pîrvu:’’După meci o să servim fasole cu ciolan. Când am plecat spre antrenament fasolea era pe foc în grija soției. Avem și murături puse de părinții mei. Îmi doresc ca mâine, după meci, să fim bine și să putem servi cu poftă de Ziua Națională a României. Le urez „La multi ani!” celor care poartă numele Andreea și Andrei, dar și pentru mâine, cu ocazia Zilei Naționaler, tuturor românilor și petroliștilor!”.

Fasolea este mâncarea tradițională a românului de 1 Decembrie și ar fi păcat ca tradiția rezultatelor Petrolului în ultimele două luni să fie întreruptă de un rezultat nefericit. Gruparea petrolistă este neînvinsă de 10 partide și acest parcurs de nota zece trebui continuat mai ales că și lupta pentru play-off obligă la rezultate cât mai bune. Voluntariul este singura echipă care a învins Petrolul pe ,,Ilie Oană” astfel că există și motive de revanșă pentru fotbaliștii petroliști.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Florin Pîrvu:’’Este echipa care ne-a produs singura înfrângere pe teren propriu. Atrunci am fost foarte dezamăgiți, dar am avut reacție și a urmat o serie de rezultate foarte bune. Este un meci important pentru că ne interesează cele trei puncte. Suntem atenți deoarece primul meci este cel mai important și trebuie să fim pregătiți total ca să ne întoarcem acasă cu o victorie”.

O victorie își dorește și mijlocașul Diomande, “colegul de conferință” al antrenorului Pîrvu. Fotbalistul a declarat că l-a surprins nivelul fotbalistic din Superliga și apreciază cel mai mult meciurile cu miză și cu atmosferă:”Este important ca maine sa luam punct sau puncte pentru a ne menține poziția în clasament. Putem reuși acest lucru pentru că avem un grup bun, o echipă foarte bună și trebuie să continuăm cu rezultatele din ultima perioadă. Îmi place să joc în meciurile mari, cu CFR, cu FCSB, astea sunt cel mai frumoase jocuri,” a declarat Ismael “Jo” Diomande.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Voluntari – Petrolul va fi mâine, 1 decembrie, de la ora 17.00. Duelul va fi arbitrat de o brigadă formată din George Găman(Craiova) – Andrei Constantinescu (Bucureşti) – Florian Vişan (Galaţi). Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureş)/Arbitru AVAR: Cristina Trandafir (Bucureşti). Rezervă: Andrei Antonie(Bucureşti). Obs. de joc: Constantin Stătescu(București)/ Obs. arbitri: Alexandru Deaconu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191