România în prima urnă din Liga C

România în prima urnă din Liga C

UEFA a stabilit, în week-end, la Hamburg formatul viitoarei ediții a Ligii Națiunilor și procedura tragerii la sorți. Confiugurația grupelor Ligii Națiunilor, ediția 2024/2025, va avea loc la Paris, pe 8 februarie, de la ora 19:00. România va evolua în Liga C, fiind prima națională din Urna A. Componența urnelor din Liga C:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Urna 1: ROMÂNIA, Suedia, Armenia, Luxemburg
Urna 2: Azerbaidjan, Kosovo, Bulgaria, Insulele Feroe
Urna 3: Macedonia de Nord, Slovacia, Irlanda de Nord, Cipru
Urna 4: Belarus, Lituania/Gibraltar*, Estonia, Letonia

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

*Cele două formații vor disputa un meci de baraj în luna martie pentru a se stabili formația ce va fi în Liga C. Pierzătoarea va merge în Liga D. Ediția 2024/2025 a Ligii Națiunilor va debuta în luna septembrie, anul viitor. Partidele din faza grupelor se vor desfășura și în octombrie, și în noiembrie. În martie 2025 se vor disputa fazele finale.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Tot în orașul german s-au stabilit și grupele la Campionatul European. România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătorea play-off-ului B (Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda). Naționala României va avea următorul program la acest turneu final:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00)
22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00)

În urma tragerii la sorți, selecționerul Edward Iordănescu și căpitanul echipei, Nicolae Stanciu, au declarat, pentru siteul oficial al FRF, că îșidoresc foarte mult ca România să treacă de faza grupelor. “Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de aceasta grupă. Vom continua să muncim ca și până acum, avem drumul nostru, șansa noastră, și împreună, cu unitate și încredere, am demonstrat că putem realiza multe lucruri frumoase. Nu va fi ușor, indiferent de echipa care va veni din play-off ”, a declarat Edi Iordănescu pentru frf.ro.

Nicolae Stanciu:“Sunt echipe destul de puternice, dar nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. La începutul tragerii mi-aș fi dorit să avem o grupă cu Portugalia și Italia, n-am jucat niciodată împotriva lor. Suntem conștienți unde suntem, suntem conștienți că prin forța grupului am reușit să obținem această calificare, de pe primul loc în grupă, și ne dorim mult mai mult. Vrem să trecem de faza grupelor!”. Sursa:frf.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191