Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ploieștiul trăiește un adevărat episod de dramă festivă, în special pe Facebook, iar luminile de Crăciun au devenit brusc preocuparea fierbinte a unui război politic meschin.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Într-un complot anti-Crăciun pus la cale chiar de adversarii săi politici din Consiliul Local, primarul este ținta unor atacuri nemiloase pe rețelele de socializare, fără să fie direct responsabil de criza pe care o traversăm, nu doar noi, ci multe alte oraşe şi chiar țări europene.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu o ironie deloc antrenantă, un Grinch local bântuie prin Ploiești, reprezentând bătălia politică subtilă și totodată ridicolă împotriva primarului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Surprinzător, acest Grinch a fost plătit generos de adversarii politici ai primarului, care par a prefera o campanie dezbătută pe străzi şi nu în Consiliul Local, acolo unde, culmea, liberalii preocupați peste-poate de soarta ploieştenilor blochează orice inițiativă a primarului.

În ciuda faptului că traversăm o perioadă dificilă, PNL cheltuie resurse pentru mascote Grinch, în loc să aprobe proiecte şi să aducă luminițe în oraș. Cine ar fi crezut că sărbătoarea Crăciunului devine un teren de luptă politică?

Așadar, dragi concetățeni, în loc să căutăm luminile de Crăciun, să căutăm și sursa acestei bătălii politice. Între timp, poate ar trebui să-i dăm lui Grinch o lanternă și să-l trimitem să caute prin bezna din mințile consilierilor PNL.

Cu ironie și dezamăgire față de jocurile politice festive,

Echipa Ziarului Phonline.ro

PS: Pentru curioşi, acesta este personajul de legătură între PNL şi Grinch, marele „organizator” al circului ieftin.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191