„Viena Magic”, concert organizat de Filarmonica ploieșteană

„Viena Magic”, concert organizat de Filarmonica ploieșteană

Filarmonica Ploiești și Johann Strauss Ensemble, orchestre înfrățite începând cu anul 2023, organizează tradiționalul concert de Crăciun „Viena Magic”, pe data de 16 decembrie 2023, de la ora 19:00, la Palatul de Justiție Ploiești.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dirijor va fi renumitul Russell McGregor

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

” Deși nu putem să vă ducem la târgul de Crăciun de la Viena ne-am propus să aducem Viena la dumneavoastră organizând, împreună cu Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor, tradiționalul Concert de Crăciun, „Viena Magic”. Cu o istorie de 17 ani deja pe scena românească, binecunoscuta orchestră este, începând cu acest an, înfrățită cu orchestra Filarmonicii ploieștene. Va fi un spectacol extraordinar, cu o atmosferă magică și un program minunat, pe care nu vrem să vi-l divulgăm, pentru a nu strica surpriza. Vă spunem însă că pe scenă vor urca soprana Paula Jeckstadt, baritonul Michael Havlicheck și dirijorul Russel McGregor”, au transmis reprezentanții Filarmonicii din Ploiești.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online.

Prețul biletelor: adult 160 lei, pensionar 100 lei, elev/student 70 lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191