Trei zodii care vor avea sărbători de iarnă de coșmar. Vor intra în noul an cu stres și momente grele

Trei zodii care vor avea sărbători de iarnă de coșmar. Vor intra în noul an cu stres și momente grele

Trei zodii din horoscop primesc vești proaste pentru sărbătorile de iarnă. Ele vor avea parte de momente de coșmar în acest an și vor intra în 2024 cu stres și clipe grele. Oamenii din jurul lor le vor strica sărbătorile de iarnă și vor fi nerăbdătoare ca totul să se termine.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mai este doar o săptămână până la Crăciun, iar românii își fac planuri mari. Fără prea mult succes pentru unele zodii, însă, care vor avea parte de momente de coșmar și vor încerca să treacă cu bine peste toate clipele dificile.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cele trei zodii își vor anula toate planurile și vor continua să se gândească doar la viitor, ignorând prezentul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Trei zodii care vor avea sărbători de iarnă de coșmar

Urmează momente grele pentru nativi, însă vestea bună este că vor reuși să le depășească cu bine. Chiar dacă la prima vedere le vor afecta emoțional, ceea ce urmează în anul 2024 le va face să uite de tot ceea ce s-a întâmplat, până acum, în viața lor. Zodiile vor avea parte de momente grele la sfârșitul anului.

Prima zodie din horoscop care va avea un Crăciun îngrozitor este zodia Capricorn. Nativii se vor certa cu persoana iubită și vor decide să anuleze planurile pe care și le-au făcut până acum. Ei vor alege să își petreacă timpul acasă, în liniște, departe de certuri și de orice i-ar putea supăra și mai rău de atât.

A doua zodie care va avea probleme de Crăciun este zodia Rac. Nativii au fost încrezători în ceea ce urmează, dar discuțiile și certurile pe care le vor avea îi vor afecta emoțional. Din acest motiv, vor decide să renunțe la tot și să se pregătească pentru noul an care urmează și pentru planurile pe care și le-au făcut.

Zodia care se va certa cu familia

A treia zodie care își schimbă brusc planurile de Crăciun este zodia Vărsător. Nativii se vor certa cu familia înainte se sărbători și vor decide să renunțe la tot ceea ce și-au propus. Acest lucru îi va supăra pe moment, însă dorința de a se focusa pe sine îi vor face să uite de ceea ce s-a întâmplat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191