Banc: ”Vreau să fiu foarte bogată”. Gluma care te va face să râzi cu lacrimi

Banc: ”Vreau să fiu foarte bogată”. Gluma care te va face să râzi cu lacrimi

Aici, ne distrăm și ne relaxăm cu câteva bancuri grozave. Stați pe spate, deschideți mintea pentru zâmbete și pregătiți-vă să vă bucurați de momente amuzante. Indiferent de ce vă face să râdeți, suntem aici să vă aducem un strop de veselie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Conform experților, se susține că manifestarea râsului poate aduce beneficii imediate stării fizice, prin reducerea nivelului de stres, și, pe termen lung, poate contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate, având potențialul de a prelungi durata vieții până la o vârstă mai înaintată. Te încurajăm să explorezi și să împărtășești cu cei apropiați această experiență plăcută, descoperind și distribuind glumele din următoarele rânduri.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O bătrână stătea amărâtă pe un balansoar, ţinându-l în braţe pe motanul ei, Gicuţă. Deodată apare o zână care-i spune:- Fiindcă ai dus o viaţă cinstită şi ai un suflet bun îti voi îndeplini trei dorinţe!Stă bătrâna, se gândeşte şi îi spune prima dorinţă:- Vreau să fiu foarte bogată! Zâna dă cu bâta magică, transformă casa în palat şi o umple pe babă de Acum vreau să fiu tânăra şi frumoasă!O face şi pe asta zâ Şi ultima dorinţă: vreau să-l transformi pe motanul Gicuţă în cel mai frumos bărbat din lume!Zâna îi îndeplineşte şi ultima dorinţă şi âteva minute frumoasa şi Gicuţă se privesc în ochi. Stăpâna e tulburată de cât de frumos poate fi Gicuţă. El se ridică, se apropie de ea, se înclină şi îi şopteşte la ureche:- Îţi pare bine, deşteapto!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Într-un apartament al unui bloc select de locuinţe stă o fată bătrână. O vecină o întreaba mereu de ce nu se căsătoreşte, de ce nu-şi găseşte şi ea un bărbat De ce? răspunde bătrâna domnişoară. Doar am un câine, un papagal şi o pisică. Astea-mi sunt destule până peste Dar, totuşi, aceste animale nu pot ţine loc de soţ.- Cum să nu? Câinele mârâie mereu, papagalul înjură toată ziua, iar pisica-i plecată toată noaptea.

Două prietene se întâlnesc pe stradă, după mulţi ani. Se îmbrăţişează bucuroase şi încep să se descoasă despre bărbaţii Auzi, dragă, mai bea al tău aşa mult?- l-am dezvăţ Cum ai reuşit? Dă-mi şi mie reţ Păi, am luat o pisica de pe stradă, am umplut cada cu vin şi am băgat pisica acolo. Când a ajuns acasă, m-a îmbrăţişat că şi-a văzut visul împlinit, a intrat în cadă, a băut tot vinul şi când a găsit a leşinat. De atunci nu mai bea decât Dragă, îti mulţumesc. Chiar acum mă duc să caut şi eu o pisică.Găseşte pisica, o duce acasă, toarnă vin, îşi invită soţul în baie. Trec câteva ore bune şi, disperată, femeia intră în baie să vadă ce se întâmplă. Bărbatul, mort de beat, stătea pe marginea căzii şi storcea pisica:- Hai încă un strop.

Citeşte şi: Banc: ”Un tip s-a mutat într-un bloc”. Continuarea îți va face ziua mai bună

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191