Cu ce se ocupă Giovana și Sese, câștigătorii de la Mireasa, sezonul 5, de când s-a terminat competiția. Au aniversat un an și patru luni de la căsătorie și vor deveni părinți pentru a doua oară / VIDEO

Cu ce se ocupă Giovana și Sese, câștigătorii de la Mireasa, sezonul 5, de când s-a terminat competiția. Au aniversat un an și patru luni de la căsătorie și vor deveni părinți pentru a doua oară / VIDEO

Giovana și Sese au format unul dintre cele mai apreciate cupluri pe când se aflau în casa Mireasa, iar cei doi au câștigat simpatia fanilor și după ce s-a terminat competiția. Câștigătorii sezonului 5 s-au căsătorit civil în emisiune. De atunci, a trecut un an și patru ani, dar și șapte luni de când a apărut prima lor minune, micuța Selina Hurrem, care va fi sora mai mare pentru cel de-al doilea copil al cuplului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De când s-a terminat competiția, Giovana și Sese au împărtășit momente importante din viața lor de cuplu, așa cum a fost atunci când au devenit părinți sau și-au botezat fetița. Familia celor doi urmează să se mărească, iar Sese spune că face parte din categoria taților implicați în creșterea copilului, așa că, pentru moment, a decis să își pună activitatea de pe plan profesional pe pauză.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Giovana de la Mireasa, sezonul 5, lucrează în același domeniu în care activa dinainte de a intra în competiție

Ieri, când au dat vestea cea mare că vor deveni părinți pentru a doua oară, foștii concurenți spuneau că lucrurile evoluează frumos pe toate planurile. Giovana are aceeași ocupație pe care o avea înainte de a intra în casa Mireasa, mai exact se ocupă cu vânzarea de produse.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cu ce se ocupă soțul Giovanei, Sese

În schimb, Sese și-a dorit să facă o schimbare, așa că, a decis să facă niște cursuri pentru a deveni hairstylist. Chiar dacă le-a terminat, fostul concurent a povestit că nu profesează încă și că probabil va mai dura până când va lucra într-un salon, mai ales cât fiica lor este mică și, în special, pentru că Giovana este însărcinată. Sese a povestit că s-a implicat în creșterea fiicei lor și că își dorește să fie la fel de prezent și în viața celui de-al doilea copil.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191