Tunsoarea care te va întineri cu 10 ani. Va fi în tendințe în anul 2024

Tunsoarea care te va întineri cu 10 ani. Va fi în tendințe în anul 2024

Dacă căutăm ce să purtăm în 2024 pentru a părea mai tineri cu câțiva ani, fără îndoială trebuie să ne concentrăm pe păr. Sunt coafuri care ne vor face să arătăm ca în liceu, precum și altele care ne vor oferi eleganță și glamour, de exemplu. În acest caz, vom vorbi despre o tunsoare care te va face să arăți cu 10 ani mai tânără. Este vorba despre tăietura bob, dar nu orice bob, ci una dintre variabilele sale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Care este croiala bob care te va face să arăți mai tânără?

Experții spun că în 2024, tunsoarea care va fi în tendințe este bob-ul la scară. Tăierea bob la scară este caracterizată printr-o tăietură bob stratificată. Este un stil dinamic și deloc drept, cu multă mișcare. Este un tip de tehnică care vă permite să adăugați textura părului și să vă jucați cu finisajul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

3 tipuri de tunsori pentru a arăta cu 10 ani mai tânără: Tunsoare bob la scară lung

Prima varianta este bob-ul lung, o tunsoare bob de lungime medie care iti permite sa ai un aer lejer si intineritor, cu straturi subtile. Dacă ai părul fin, joacă-te cu straturi ascunse pentru a câștiga volum și a minimiza greutatea părului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Croială bob la scară cu finisaj cu pene

Versiunea la scară bob cut poate fi realizată cu un finisaj cu pene și te va face să arăți ca o femeie tânără. Este unul dintre stilurile care va fi o tendință în 2024, așa că puteți merge mai departe și îl încercați zilele acestea. Se caracterizează prin faptul că are volum în partea de sus datorită straturilor sale. Aici, bretonul este esențial.

Tunsoare bob la scară zimțat

În cele din urmă, dacă vrei să arăți cu 10 ani mai tânăr și să-ți menții eleganța, poți alege una dintre cele mai sofisticate variante bob cut: versiunea zimțată scaled bob. Se caracterizeaza prin a fi purtat peste umar cu straturi deconectate si un aer casual. Necesită întreținere redusă, așa că este perfectă pentru oricine își dorește să arate ca o tânără și nu are timp să meargă la salonul de înfrumusețare, scriu cei de la

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191