Copilul de 2 ani, care a fost bătut cu bestialitate de părinți pentru că făcea mizerie în casă, va fi operat. Băiețelul are nasul rupt / FOTO

Copilul de 2 ani, care a fost bătut cu bestialitate de părinți pentru că făcea mizerie în casă, va fi operat. Băiețelul are nasul rupt / FOTO

Un copil de doi ani a trecut prin clipe de groază. Băiatul va fi operat după ce a fost bătut cu bestialitate de părinți. Motivul? Pentru că făcea mizerie în casă. În urma abuzurilor, micuțul are nasul rupt.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Îngrozitoarele abuzuri la care a fost supus un băiețel de doar doi ani au fost aduse la lumină după ce familia a fost oprită la granița României, în timp ce se întorcea din Germania. Copilul, care a fost victima bătăilor și tratamentelor inumane impuse de propriii părinți, va trebui să fie operat de urgență, având piramida nazală fracturată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Copilul bătut de părinți va fi operat

Potrivit declarațiilor autorităților, familia a fost oprită în vamă, iar părinții, un bărbat de 37 de ani și o femeie de 29 de ani, au fost reținuți pentru o perioadă de 30 de zile. În perioada mai 2023 – decembrie 2023, aceștia l-au supus pe băiețel la abuzuri grave, punându-i în pericol atât sănătatea fizică, cât și cea mentală.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Conform informațiilor oficiale furnizate de procurorul Meszaros Robert Sebastian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, abuzurile asupra minorului au inclus loviri cu palmele și pumnii, cu încălțăminte, cablu de prelungitor, băț, precum și restricționarea respirației prin bandă adezivă sau încuierea într-un geamantan.

Ce s-a aflat în urma unor examinări medicale

Copilul a fost eliberat din mâinile părinților abuzivi în data de , când aceștia s-au întors în România. Examinările medicale au relevat multiple leziuni, unele necesitând între 2 și 5 zile de îngrijiri medicale, iar altele între 10 și 14 zile. De asemenea, băiețelul va fi supus unei intervenții chirurgicale din cauza piramidei nazale fracturate.

Ambii părinți au fost arestați pentru 30 de zile, iar cei doi copii, frați, au fost preluați de – Satu Mare. Băiatul mai mare nu a fost victima abuzurilor, însă micuțul în vârstă de doi ani va petrece sărbătorile în spital. Autoritățile iau în calcul transferul ambilor copii în grija bunicilor.

În cazul în care părinții vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191