SUPEREXCLUSIVITATE. Bombă în showbiz! Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubitul cu care are și un copil. Erau împreună de 13 ani!

SUPEREXCLUSIVITATE. Bombă în showbiz! Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubitul cu care are și un copil. Erau împreună de 13 ani!

Pe adresa redacției, [email protected], au ajuns informații cum că celebra cântăreață de muzică populară Emilia Ghinescu s-ar fi despărțit de iubitul ei, bărbatul cu care are și un copil. Dacă în urmă cu doar câteva luni artista afirma că vor să se căsătorească, după 13 ani de iubire, iată că totul s-a terminat brusc. Așa cum v-am obișnuit, vă anunță cele mai tari exclusivități din showbiz! Într-adevăr, artista și bărbatul și-au spus adio. Avem confirmarea!

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

, cel mai tare site de știri mondene din România, anunță bomba zilei. După ce în urmă cu puțin timp am primit pe adresa redacției noastre, [email protected], informația cum că Emilia Ghinescu și iubitul ei, Sebastian, și-ar fi spus adio, reporterii au aflat că da, într-adevăr, cei doi s-au separat.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Emilia Ghinescu și iubitul cu care are un copil s-au despărțit! Separarea are loc după 13 ani de iubire

După 13 ani frumoși și plini de dragoste, în urma cărora a rezultat și o fetiță în vârstă de 7 anișori, Emilia Ghinescu și bărbatul cu care voia să ajungă în fața altarului și-au spus adio. Cu toate că în urmă cu doar câteva luni afirma că ar vrea să facă nuntă, deși a trecut atât de mult timp de când sunt împreună, totul a luat o altă întorsătură.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Cântăreața de muzică populară și bărbatul s-au despărțit, iar are, în exclusivitate, primele declarații ale Emiliei Ghinescu în care ne confirmă separarea de tatăl fetiței sale. Artista spune că s-au despărțit, însă nu a vrut să mărturisească și care au fost motivele ce au dus la ruperea relației.

Mai mult de atât, ea susține că nu preferă să-și spele rufele în public, dar din păcate aceasta este situația și trebuie să anunțe că nu mai e împreună cu tatăl copilului.

Artista mai susține că atât ea, cât și fostul ei iubit, Sebastian, știu unde au greșit și ce a dus la despărțire, separare ce s-a produs în urmă cu o lună, dar își doresc să aibă o relație civilizată de dragul copilului lor, așa cum este de altfel și normal, după cum mai mărturisește Emilia Ghinescu pentru

Deja nu mai locuiesc împreună și fiecare merge pe un drum diferit

Emilia Ghinescu a mai ținut să adauge că ea și tatăl copilului nu mai locuiesc împreună, căci mai mult de atât, bărbatul deja s-ar fi mutat de ceva timp în București, ea rămânând la Pitești, în casa în care a stat până acum cu întreaga familie, înainte de a se destrăma relația ei cu Sebastian.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191