Cine sunt câștigătorii de la Mireasa – Iubire infinită. Concurenții care au primit cecul în valoare de 40.000 de euro / VIDEO

Cine sunt câștigătorii de la Mireasa – Iubire infinită. Concurenții care au primit cecul în valoare de 40.000 de euro / VIDEO

În finala de astăzi de la Mireasa – Iubire infinită, cele cinci cupluri au făcut marele pas și s-au căsătorit civil. Doar unul a fost desemnat astăzi câștigător și a ridicat cecul în valoare de de euro. Cum a arătat clasamentul.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cele cinci cupluri de la Mireasa – Iubire infinită s-au căsătorit civil, dar doar unul a câștigat sezonul 8, mai exact Ioana și Marius s-au clasat pe primul loc și au ridicat cecul în valoare de de euro.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Concurenții au câștigat sezonul 8 de la Mireasa

Ioana și Marius au fost desemnați câștigătorii sezonului 8 de la Mireasa. Cei doi au avut mari emoții astăzi, dar și atunci când au aflat că s-au clasat pe primul lor. Cuplul nu se aștepta la acest deznodământ, iar surprinderea s-a citit în privirile lor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Clasamentul cuplurilor din finala Mireasa – Iubire infinită

Locul 5 – Bogdana și Liviu

Locul 4 – Bianca și Robert

Locul 3 – Madi și Sergiu

Locul 2 – Ana și Daniel

Locul 1 – Ioana și Marius

Jurămintele pe care Ioana și Marius și le-au făcut astăzi, în finala de la Mireasa

„Dragul meu iubit, ai intrat în viața mea atunci când mă așteptam mai puțin. Ești bărbatul visurilor mele, omul care mă iubește și susține condiționat. Eu sunt femeia care îți promite că va fi lângă tine necondiționat, la bine și la greu. Lângă mine te vei simți acasă. Am trecut printr-un amalgam de sentimente, dar am rămas împreună și ne iubim pe zi ce trece tot mai mult. Știu sigur că mână de mâna vom putea construi un mare imperiu. Te iubesc”, sunt cuvintele pline de emoție pe care i le-a spus Ioana lui Marius, în finala Mireasa – Iubire infinită.

„Tu, Ioana, o fată sufletistă, plină de viață, ai reușit să alimentezi această epavă ce eram eu. Te admiram în tăcere. Aș fi regretat dacă nu aș fi turat motoarele să te cuceresc. Te invit într-o croazieră… În călătoria noastră, ne vom ține acoperiș unul altului. Vom naviga, ghidați de către cele 3 stele care ne luminează căsnicia”, sunt jurămintele spuse astăzi de Marius.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191