Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, mesaj tulburător după înmormântarea fiului său: ”Urmează să fiu arestat! Este spovedania publică pe care nu mă așteptam să o fac vreodată!”

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, mesaj tulburător după înmormântarea fiului său: ”Urmează să fiu arestat! Este spovedania publică pe care nu mă așteptam să o fac vreodată!”

Patronul Fermei Dacilor și-a exprimat în cuvinte durerea nemărginită pe care o simte după ce și-a înmormântat fiul. Cornel Dinicu este devastat și îngrijorat, în același timp, spunând că urmează să fie arestat. El a transmis un mesaj tulburător, în care a făcut confesiuni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cornel Dinicu trăiește cea mai mare durere a unui părinte, după ce a fost nevoit să își înmormânteze propriul copil.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Băiatul său, Victor, a murit la 11 ani, în incendiul de la hotelul pe care tatăl său îl conduce. Acum au rămas doar ruine, lacrimi și durere în sufletul patronului, care se teme pentru libertatea lui.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, mesaj tulburător după înmormântarea fiului său

Așa cum s-a întâmplat și înainte de înmormântare, afaceristul a transmis, din nou, un mesaj plin cu durere și lacrimi, în care a exprimat că nu poate să îndure lucrurile rele care s-au spus despre el, nici tragedia care s-a năpustit asupra familiei sale. Însă, nu se lasă și a decis să le povestească oamenilor despre el.

Cornel Dinicu a dezvăluit faptul că a aflat că după ce își înmormântează fiul, va urma să ajungă în spatele gratiilor.

Din acest motiv, a decis să spună tot ce are pe suflet atât timp cât încă mai poate. De asemenea, a spus că nu are unde să mărturisească adevărul, motiv pentru care a ales să își scrie gândurile.

”E peste puterile mele să duc nenorocirea și toate lucrurile pe care le spuneți despre mine, dar măcar să fi încercat să vă povestesc. Acestea sunt nopțile de priveghi ale fiului meu și am început să scriu pentru că n-am unde să-mi vărs durerea. N-am nici unde să spun adevărul. N-am nici prieteni în politică, nici în presă, nici susținerea de care se tot vorbește.

Am prieteni mulți și apropiați, dar nu din ăștia de care se tot aude. Scriu pentru că am înțeles că după înmormântarea fiului urmează să fiu arestat și cum altfel o să mai pot să îmi spun povestea?!

Mesajul acesta e spovedania publică pe care nu mă așteptăm să o fac vreodată, e durerea unui tată care își îngroapă fiul, e durerea unui prieten care își îngroapă prietenii cei mai apropiați”, a scris Cornel Dinicu.

Patronul și-a înmormântat fiul

A fost cea mai grea zi din viața lui Cornel Dinicu și familiilor morților în incendiul de la Ferma Dacilor. Patronul și-a înmormântat fiul, iar o mulțime de persoane s-au adunat pentru a-l conduce pe Victor pe ultimul drum. Atât adulți, cât și prieteni de-ai băiețelului i-au adus coroane și buchete cu flori.

De asemenea, și o parte dintre celelalte persoane moarte în incendiu au fost înmormântate. Familiile i-au condus pe ultimul drum și pe cei doi prieteni, Vlad Băiceanu și Adrian Marinescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191