Anamaria Prodan recunoaște că Spynews.ro a avut dreptate! Cine este iubitul milionar care o face să zâmbească

Anamaria Prodan recunoaște că Spynews.ro a avut dreptate! Cine este iubitul milionar care o face să zâmbească

În urmă cu o zi, vă prezenta detalii exclusive despre noul iubit al Anamariei Prodan. Impresara și partenerul ei, un bărbat extrem de cunoscut în lumea sportului, sunt mai fericiți ca niciodată de când formează un cuplu, iar impresara a confirmat acest lucru. Cine îi aduce zâmbetul pe buze vedetei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nu de puține ori, Anamaria Prodan spunea că este fericită din nou, dar mai ales că se simte iubită, dând de înțeles că a a apărut cineva în viața ei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Despre identitatea partenerului impresarei s-au știut puține lucruri, asta până de curând, asta pentru că, în urmă cu o zi, vă prezenta detalii exclusive despre legătura dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril, relație care, la prima vedere, poate părea că este una doar de prietenie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată alături de noul iubit

Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au afișat tot mai des împreună, dar nu au lăsat de înțeles că sunt mai mult decât buni prieteni. Până de curând, căci, recent, Anamaria Prodan a postat prima imagine cu noul ei iubit, confirmând astfel că formează un cuplu cu Ronald Gavril.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, postare la care impresara a adăugat și un scurt mesaj, dând de înțeles că și-a găsit liniștea alături de actualul partener. Anamaria Prodan și Ronald Gavril petrec împreună Revelionul și tot împreună își doresc să rămână și în 2024.

Ronald Gavril s-a mutat în Las Vegas în urmă cu 11 ani

Ronald Gavril este boxer, s-a născut în Bacău, dar din 2012 s-a stabilit în Las Vegas, acolo unde locuiește și în prezent. Odată cu acest pas important, a venit și o nouă reușită pe plan profesional, asta pentru că i s-a propus să fie impresariat de agenția deținută de Floyd Mayweather.

În 2013, a semnat contractul cu agenția boxerului și tot în același an, Ronald Gavril a mai bifat o reușită importantă, asta după ce a obținut a cincea victorie consecutivă, atunci când l-a avut drept adversar pe Jas Phipps.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191