Mărturia cutremurătoare făcută de Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii lui Adrian Kreiner. Ce le-a spus bărbatul procurorilor

Mărturia cutremurătoare făcută de Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii lui Adrian Kreiner. Ce le-a spus bărbatul procurorilor

În urma anchetelor aflate încă în desfășurare, noi detalii au ieșit la iveală în cazul lui Adrian Kreiner, cunoscutul om de afaceri din Sibiu care a fost ucis în luna noiembrie a anului trecut în locuința sa. Așadar, Laurențiu Ghiță, unul dintre presupușii ucigași, le-a povestit procurorilor din oraș cum a ajuns să facă parte din grupul de criminali care a intrat în locuința milionarului. Iată mărturia care i-a șocat pe oamenii legii!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Amintim că, la începutul lunii noiembrie 2023, cunoscutul om de afaceri, Adrian Kreiner, și-a pierdut viața, după ce mai mulți indivizi au intrat peste el în casă, în timp ce dormea, și l-au ucis cu sânge rece.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Declarațiile șocante ale lui Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii lui Adrian Kreiner

La două luni de când a avut loc crima care a înspăimântat o țară întreagă, Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții crimei lui Adrian Kreiner a făcut dezvăluiri prețioase în cazul în care milionarul a fost implicat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ei bine, în urma declarațiilor oferite procurorilor din Sibiu, acesta a dat vina pe complicii săi și a spus chiar că unul dintre apropiații lui Adrian Kreiner i-ar fi învățat cum să intre în vila omului de afaceri.

Mai mult decât atât, Laurențiu Ghiță a petrecut Revelionul în arestul IPJ Sibiu, după ce pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Chiar în fața oamenilor legii, bărbatul a negat acuzațiile și a spus că ar trebui să fie eliberat.

Mărturiile care i-au șocat pe procurori

În acest fel, potrivit declarațiilor sale, bărbatul a susținut că, după ce a ajuns în România, prietenii săi i-ar fi propus să-i plimbe cu mașina, în schimbul unei sume.

Totodată, Laurențiu Ghiță a afirmat faptul că că nu ar fi știut de la început că se pregătește un jaf, însă, ulterior, grupul s-ar fi întâlnit în Timișoara, acolo unde s-au pus la punct toate detaliile crimei.

Mai mult, el a mai precizat că doar i-a dus cu mașina pe restul celor implicați, însă nu a intrat în casă și nici nu și-a imaginat că va urma o crimă în acel moment.

Amintim că Adrian Kreiner a murit în anul 2023, după ce, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, trei bărbați mascați au intrat în vila lui din Sibiu și l-au torturat pentru a-l convinge să spună unde își ține banii.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre suspecții în cazul morții lui Adrian Kreiner a fost arestat de Tribunalul Sibiu. Bărbatul a fost adus în țară ieri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191