Bia Khalifa, implicată într-o idilă cu Tzancă Uraganu?! A fost surprinsă în ipostaze incendiare, lângă el: ”Nu te lași până nu te bate Marymar”

Bia Khalifa, implicată într-o idilă cu Tzancă Uraganu?! A fost surprinsă în ipostaze incendiare, lângă el: ”Nu te lași până nu te bate Marymar”

Este scandal în showbiz! Bia Khalifa ar fi noua cucerire a lui Tzancă Uraganu! A fost surprinsă în ipostaze incendiare, lângă el și l-a încântat ascunse! A fost nevoie de un singur videoclip pentru a declanșa războiul! Iată ce i-a alertat pe fanii manelistului și ce ar putea să o enerveze pe Alina Marymar, actuala lui iubită!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tzancă Uraganu devine un bărbat din ce în ce mai râvnit, având în vedere mulțimea de domnișoare pe care o are în jurul său!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cea despre care s-a spus că l-ar fi cucerit pe manelist cu mișcări exotice este nimeni alta decât Bia Khalifa. Fanii au tras-o imediat la răspundere, după ce au văzut-o la doar câțiva centimetri distanță de el!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce se întâmplă, de fapt, între Tzancă Uraganu și Bia Khalifa

Totul a pornit de la un videoclip postat pe TikTok, în care Bia Khalifa, îmbrăcată sexy, a dansat lângă Tzancă Uraganu la un concert de-al său. Evenimentul a avut loc în boaptea de Revelion, în timp ce Alina Marymar s-a afișat acasă, cu fetița lor.

Manelistul a privit fascinat mișcările blondei, iar mai apoi au urmat alte apariții similare ale celor doi. Acest lucru i-a făcut pe fanii lui să se întrebe dacă între cei doi există mai mult decât o prietenie.

Mai mult, fanii manelistului au atenționat-o pe Bia Khalifa că ar putea să aibă probleme din această cauză, având în vedere că Tzancă Uraganu are o iubită, care luptă pentru bărbatul de lângă ea. În schimb, Bia Khalifa nu s-a simțit deloc amenințată și a răspuns în stilul caracteristic.

Blonda a elucidat misterul

Bia Khalifa a clarificat situația, spunând că nu se întâmplă nimic între ea și Tzancă Uraganu. Blonda a vrut doar să se distreze de Revelion și a precizat că nu are nimeni niciun motiv să o bată.

De asemenea, a spus că îl cunoaște pe Tzancă Uraganu dinainte ca el să aibă o relație cu Alina Marymar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191