CRIZA DEȘEURILOR. Andrei Volosevici: „ROSAL nu și-a mai îndeplinit obligația contractuală privind ridicarea deșeurilor de la punctele de colectare”

CRIZA DEȘEURILOR. Andrei Volosevici: „ROSAL nu și-a mai îndeplinit obligația contractuală privind ridicarea deșeurilor de la punctele de colectare”

CRIZA DEȘEURILOR. La scurt timp după ce Vitalia a anunțat, joi, că nu mai permite operatorului de salubritate UWS să intre cu mașinile la rampa de la Boldești, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a cerut convocarea „în regim de urgență”. Acesta reclamă că sunt deja probleme cu ridicarea deșeurilor de la punctele de colectare de pe raza orașului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Primarul Andrei Liviu Volosevici a solicitat convocarea, în regim de urgență, a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru managementul deșeurilor – Prahova” (A.D.I. Deșeuri Prahova), „în vederea soluționării, cu celeritate, a situației salubrizării la nivelul municipiului nostru, anunță un comunicat transmis, joi după-amiază, de Primăria Ploiești”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Aplicarea acestei măsuri este imperios necesară, având în vedere că, la nivelul municipiului Ploiești, operatorul de salubritate, S.C. ROSAL GRUP S.A., nu și-a mai îndeplinit obligația contractuală privind ridicarea deșeurilor de la punctele de colectare special amenajate, în municipiul nostru.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În acest sens, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a solicitat convocarea, în regim de urgență, a Adunării Generale a Asociației sus amintite care, potrivit atribuțiilor ce îi revin conform Statutului, are obligația de a identifica soluții în vederea eliminării acestui disconfort, care reprezintă un real pericol pentru sănătatea populației”, punctează sursa amintită.

Vă reamintim că, la mai puțin de o lună de la soluționarea temporară a crizei inițiale, Vitalia a anunțat că nu mai primește mașinile operatorului UWS (fosta Rosal) la rampa de gunoi de la Boldești-Scăeni, acuzând că societatea nu și-a achitat datoriile.

Sursa: Telegrama.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191