Rețetă de prăjitură „O noapte la Veneția”. Desertul cu blat în două culori simplu și ușor de preparat

Rețetă de prăjitură „O noapte la Veneția”. Desertul cu blat în două culori simplu și ușor de preparat

Dacă nu ai idee cu ce desert să îi mai surprinzi pe cei dragi, noi îți propunem o rețetă de prăjitură „O noapte la Veneția”. Un desert rapid, ușor de preparat, pentru care nu ai nevoie de ingrediente speciale. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține un preparat ca la carte.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prăjitura „O noapte la Veneția” sau prăjitura cu blat în două culori, de ciocolată și vanilie, este un desert delicios ușor de preparat. Această prăjitură mai este adesea denumită „prăjitură marmorată” sau „prăjitură cu model marmorat”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ingrediente:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

3 ouă

1 cană de zahăr

1 cană de lapte

1/2 cană de ulei

2 cani de făină

1 pliculeț de praf de copt

2 linguri de cacao

esență de vanilie

Mod de preparare:

-bate ouăle cu zahărul într-un bol, până când vei o compoziție spumoasă.

– adaugă laptele și uleiul și amestecă bine.

– încorporează făina și praful de copt, amestecând continuu pentru a evita formarea cocoloașelor.

– împărte aluatul în două părți egale.

– adaugă cacao într-una dintre părți pentru a obține un aluat de ciocolată și esență de vanilie în cealaltă parte pentru a obține un aluat de vanilie.

– amestecă bine fiecare aluat.

– într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, toarnă alternativ cupe de aluat de ciocolată și aluat de vanilie.

– folosește o furculiță pentru a crea un model marmorat, trăgând ușor cu furculița prin aluaturi.

– coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 25-30 de minute sau până când prăjitura este rumenită și coaptă.

– lasă prăjitura să se răcească înainte de a o tăia în bucăți și de a o servi, scrie

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191