„Pentru mine acest om nu mai există!”. Georgiana Lobonț tună și fulgeră, după ce a fost acuzată de Armin Nicoară că-i datorează bani / FOTO

„Pentru mine acest om nu mai există!”. Georgiana Lobonț tună și fulgeră, după ce a fost acuzată de Armin Nicoară că-i datorează bani / FOTO

Georgiana Lobonț tună și fulgeră, după ce a fost acuzată de Armin Nicoară că-i datorează bani. Artista a transmis un nou mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce a declarat cântăreața despre tot scandalul în care a implicat-o finul ei!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu doar o zi, Armin Nicoară a declarat la televizor că Georgiana Lobonț îi datorează bani pe o piesă. Artista s-a supărat foarte rău pe el, iar recent a transmis un nou mesaj cu privire la acest scandal.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Georgiana Lobonț tună și fulgeră, după ce a fost acuzată de Armin Nicoară că-i datorează bani

Georgiana Lobonț a făcut un videoclip prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, unde a vorbit despre scandalul în care Armin Nicoară a implicat-o.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Artista a transmis că finul ei nu mai există pentru ea, deoarece a avut tupeul să-i ceară bani la televizor, în direct și a auzit o țară întreagă. Cântăreața a spus că nu are să-i datoreze niciun ban acestuia, deoarece totul a fost împărțit egal în momentul în care au colaborat împreună.

Artista l-a pus pe finul ei să-și ceară scuze

Mai mult decât atât, Georgiana Lobonț a mărturisit că l-a pus pe finul ei să-și ceară scuze. Artista a declarat că Armin Nicoară a repetat greșeala din urmă cu o zi și a spus iar totul la televizor, într-o emisiune TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191