Protestele transportatorilor şi fermierilor continuă. Drumuri blocate, haos pe șosele – Harta actualizată

Protestele transportatorilor şi fermierilor continuă. Drumuri blocate, haos pe șosele – Harta actualizată

Protestele transportatorilor şi fermierilor continuă și miercuri în unele zone din țară. Se intră în cea de-a opta zi de protest.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Centrul Infotrafic anunţă, miercuri dimineaţă, 17 ianuarie, că traficul este restricţionat în două judeţe, în contextul protestelor transportatorilor şi fermierilor. Sunt autovehicule parcate pe prima bandă a DN 2, în judeţul Ilfov, la Afumaţi. Dar şi la Vama Siret.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (06:45), nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier”, a transmis miercuri dimineață sursa citată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sunt, însă, restricții de trafic la nivel rutier, ca urmare a protestelor transportatorilor și fermierilor. E vorba de restricții pe DN 2, la Afumați, Ilfov, dar și la Vama Siret, în județul Suceava.

Detalii de la Infotrafic

„În ceea ce privește situația protestelor transportatorilor/fermierilor, traficul rutier este restricționat în 2 județe:

1. IF: DN 2 – Afumați, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehiculele parcate, circulația desfășurându-se pe banda nr. 2;

2. SV: DN 2 – Vama Siret, unde sensul de ieșire din țară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, circulația desfășurându-se pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcții”, potrivit Infotrafic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191