Alexandru Ion, actorul din ”Lia – Soția soțului meu”, face declarații exclusive despre marele eveniment! Nunta va fi total atipică

Alexandru Ion, actorul din ”Lia – Soția soțului meu”, face declarații exclusive despre marele eveniment! Nunta va fi total atipică

Alexandru Ion, actorul din serialul ”Lia – Soția soțului meu”, se pregătește de pasul cel mare. După ce anul trecut și-a cerut partenera de soție, acum cei doi urmează să facă și nunta. În exclusivitate pentru , bărbatul ne-a dezvăluit când va fi evenimentul, dar și de ce va fi o nuntă total atipică.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alexandru Ion se pregătește pentru cel mai important moment din viața sa. Cunoscutul actor din serialul ”Lia – Soția soțului meu” face anul acesta nunta cu frumoasa lui parteneră. După ce în urmă cu un an a cerut-o de soție pe Evelyn, iar ea a spus marele DA, acum deja planifică nunta ce va avea loc în curând.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alexandru Ion din ”Lia – Soția soțului meu” face declarații exclusive despre nuntă

Mai exact, în exclusivitate pentru , Alexandru Ion spune că petrecerea de nuntă va avea loc în luna august a acestui an sau în luna septembrie, căci momentan nu au stabilit încă o dată exact. Va exista și o petrecere a burlacilor, iar actorul ne-a spus că mai precis va fi o vacanță a burlacilor, căci vor merge într-o călătorie doar bărbații.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În ceea ce privește locația frumosului eveniment din viața actorului și al logodnicei sale, Alexandru Ion ne spune că au tot schimbat planurile în ultima perioadă și nu vor să dea prea mult din casă legat de acest lucru.

Nunta va fi atipică! Oamenii vor putea să joace tenis la eveniment

Totuși, ne-a mărturisit că nunta va fi non-tradițională și că de fapt va fi ceva mai inedit față de cum oamenii sunt obișnuiți. Marele eveniment se va desfășura mai mult pe timp de zi, invitații vor avea diverse activități recreative, vor putea să se joace tenis și își vor lua mâncare se la furgonete.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191