Președintele României, Klaus Iohannis, a fost dat dispărut! Un deputat îngrijorat a mers la Poliție

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost dat dispărut! Un deputat îngrijorat a mers la Poliție

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost dat dispărut la Poliție! Un deputat a mers îngrijorat și a făcut sesizarea în fața autorităților. Ce a transmis Adrian Axinia pe o rețea de socializare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Deputatul Adrian Axinia din partea AUR a depus o sesizare la Secția 17 Poliție din București, semnalând dispariția președintelui Klaus Iohannis. Potrivit informațiilor furnizate de deputat, acesta s-a văzut „nevoit” să ia această măsură în contextul în care șeful statului nu a mai fost observat public începând cu luna decembrie 2023.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Klaus Iohannis a fost dat dispărut

Poliția Română a confirmat înregistrarea sesizării și a demarat procedurile de investigație specifice unei astfel de situații. Cu toate acestea, surse din cadrul Administrației Prezidențiale au indicat că Klaus Iohannis se află în continuare la Palatul Cotroceni, potrivit Antena 3 CNN.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Deputatul Adrian Axinia a explicat într-un clip video postat pe platforma Facebook motivele care l-au determinat să sesizeze Poliția în legătură cu dispariția președintelui. Potrivit acestuia, Klaus Iohannis a fost ultima dată văzut într-o acțiune publică la data de 18 decembrie 2023, în cadrul unei ceremonii de decorare, și de atunci nu au mai existat apariții publice ale acestuia.

Ce mai transmis deputatul pe Facebook

Adrian Axinia a subliniat și necesitatea de a cunoaște orice probleme de sănătate ale președintelui care ar putea afecta exercitarea funcției sale, considerând că oamenii au dreptul să fie informați în acest sens.

Deși dispariția lui a fost sesizată la Poliție, vestea bună este că președintele țării noastre nu se află într-o astfel de situație, de fapt, ci ar fi prezent la Palatul Cotroceni.

Rămâne de văzut dacă președintele României va alege sau nu să vorbească public despre această sesizare făcută în fața polițiștilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191