Cine este Adam Harrison, fiul starului Rick Harrison din „Așii amanetului”. Tânărul a murit la 39 de ani din cauza unei supradoze / FOTO

Cine este Adam Harrison, fiul starului Rick Harrison din „Așii amanetului”. Tânărul a murit la 39 de ani din cauza unei supradoze / FOTO

Vești triste în showbiz-ul internațional! Adam Harrison, fiul lui Rick Harrison de la PAWN Stars (Așii amanetului), a murit, recent, la vârsta de 39 de ani, în urma unei supradoze. Anunțul a fost făcut de un reprezentant al show-ului TV.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Adam Harrison, fiul lui Rick Harrison de la PAWN Stars (Așii amanetului), a trecut în neființă la vârsta de 39 de ani. În urma decesului, un reprezentant al show-lui TV a declarat că moartea a venit după o supradoză.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

A murit Adam Harrison, fiul starului Rick Harrison din „Așii amanetului”

În cursul zilei de vineri, 19 ianuarie 2024, un reprezentant al Pawn Stars (Așii amanetului) a dezvăluit că Adam Harrison, fiul starului Rick Harrison din „Așii amanetului”, a murit din cauza unei supradoze.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai mult decât atât, poliția din Las Vegas Metro investighează cazul, cu toate că circumstanțele exacte ale morții sale nu au fost dezvăluite.

Amintim că Adam Harrison a fost doar unul dintre copiii lui Rick. Starul de pe History Channel îl mai are pe Corey, în vârstă de 40 de ani, cu prima lui soție. În același timp, Rick Harrison este tatăl lui Jake, pe care îl are din a doua căsătorie.

A trecut in neființă la 39 de ani din cauza unei supradoze

Ei bine, în timp ce Corey și Jake Harrison au fost prezentați în serialul de antichități de succes, Adam Harrison a decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

În schimb, tânărul în vârstă de 39 de ani obișnuia să lucreze la faimosul magazin de amanet de aur și argint al tatălui său, situat în Las Vegas, Nevada, dar a decis că nu era locul de muncă potrivit pentru el. Mai exact, se știe puține despre viața personală sau profesională a lui Adam Harrison.

Și asta nu este tot ce se știe despre Rick Harrison. Acesta a fost căsătorit de mai multe ori. Acum are în total trei foste soții, printre care și Deanna, de care a divorțat la 1 iulie 2020.

CITEȘTE ȘI: O cunoscută vedetă de televiziune s-a stins din viaţă: „A murit înconjurat de cei pe care îi iubea”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191