Ploieştenii se sufocă! Alertă de poluare masivă: „Reduceți timpul petrecut afară”

Ploieştenii se sufocă! Alertă de poluare masivă: „Reduceți timpul petrecut afară”

Situatie alarmanta, in ultimele zile, in Ploiesti! Toate statiile de monitorizare a calitatii aerului au afisat valori crescute de poluanti in atmosfera, in majoritatea cartierelor, dar si in zonele limitrofe.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit masuratorilor oficiale, in privinta particulelor in suspensie si a dioxidului de azot, a fost atins un nivel ingrijorator, iar recomandarile spun sa limitam timpul petrecut afara.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit Garzii de Mediu si Agentiei de Mediu, nu au fost inregistrate depasiri ale valorilor normale, deoarece alerta se instituie abia atunci cand poluarea se inregistreaza 35 de zile consecutiv. Astfel ca, daca exista depasiri ale compusilor chimici periculosi timp de 34 de zile, autoritatile nu considera acest fenomen ca fiind anormal.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Iata ce arata masuratorile zilei in privinta calitatii aerului din Ploiesti:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191