ATENȚIE! ESCROCHERIE în numele Finanțelor Locale Ploieşti. Nu răspundeți acestor mesaje!

ATENȚIE! ESCROCHERIE în numele Finanțelor Locale Ploieşti. Nu răspundeți acestor mesaje!

Serviciul Public de Finante Locale Ploiești vă informează că în cursul dimineții de joi, 01 februarie 2024, am fost apelați de către locuitorii din mai multe județe asupra existenței unui mesaj de tip SMS prin care sunt anunțați că au conturile bancare deschise la Banca Transilvania poprite de către DITL Ploiești, pentru suma de 1 leu.
De asemenea, în cuprinsul mesajului se indică accesarea unui link sau contactarea instituției noastre pentru detalii.
Vă aducem la cunoștință că acest mesaj nu reprezintă situația reală și că am discutat cu reprezentanții Băncii Transilvania care ne-au informat că această transmitere de SMS-uri este o eroare produsă în sistemul informatic de popriri al băncii. Am primit asigurări că reprezentanții băncii vor lua legătura cu fiecare client pentru a explica această situație.
Pe această cale, vă rugăm să nu accesați link-ul menționat în mesaj.
Redăm mai jos conținutul mesajului:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Comunicat SPFL

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191