Când se vrea, se poate! Cea mai mare investiție în Sănătate, anunțată de prefectul Nanu: Ploieştiul va avea spital nou de Pediatrie, în clădirea IPCUP

Când se vrea, se poate! Cea mai mare investiție în Sănătate, anunțată de prefectul Nanu: Ploieştiul va avea spital nou de Pediatrie, în clădirea IPCUP

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, și primarul Andrei Volosevici – colaborare eficientă pentru un nou spital de pediatrie în Ploiești.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pefectul Virgiliu Nanu și primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, au anunțat astăzi planurile privind preluarea clădirii IPCUP Ploiești în patrimoniul municipiului, pentru a transforma spațiul într-un spital modern de pediatrie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În discuțiile inițiale cu oficialii Ministerului Sănătății, Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, precum și ai Spitalului de Pediatrie, cei doi lideri au subliniat importanța noului spital pentru comunitatea locală și s-au asigurat că toate aspectele sunt clarificate pentru demararea proiectului în cel mai scurt timp posibil.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„𝑷𝒍𝒐𝒊𝒆𝒔𝒕𝒆𝒏𝒊𝒊, 𝒑𝒓𝒂𝒉𝒐𝒗𝒆𝒏𝒊𝒊, 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒕𝒂 𝒖𝒏 𝒔𝒑𝒊𝒕𝒂𝒍 𝒅𝒆 𝒑𝒆𝒅𝒊𝒂𝒕𝒓𝒊𝒆 𝒎𝒐𝒅𝒆𝒓𝒏!

Sunt în măsură să vă informez că am demarat discuțiile pentru preluarea clădirii IPCUP Ploiești în patrimoniul municipiului! Împreună cu primarul Andrei Volosevici și conducerea spitalului de pediatrie, am identificat soluția înființării în această clădire, în cel mai scurt timp , a unui spital de pediatrie modern, optim, spațios și nu în ultimul rând , atât de necesar!

Alături de Andrei Volosevici și subprefectul Emil Drăgănescu, am avut primele discuții cu oficialii Ministerului Sănătății, Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării (proprietarul clădirii) și ai Spitalului de Pediatrie.

Mă cunoașteți ca fiind un om al faptelor și știți că îmi voi dedica timpul și energia pentru a face ceea ce îmi propun, ceea ce este bine pentru noi toți, pentru prahoveni!”, a transmis Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191