Familia MIREASA. Povestea Continuă. Reacția Alinei, după ce a ajuns acasă din maternitate și a văzut camera pe care Valentin a pregătit-o pentru bebeluș: ”Ai avut timp de…” / VIDEO

Familia MIREASA. Povestea Continuă. Reacția Alinei, după ce a ajuns acasă din maternitate și a văzut camera pe care Valentin a pregătit-o pentru bebeluș: ”Ai avut timp de…” / VIDEO

Familia MIREASA. Povestea Continuă. În ediția din această seară, Alina și Valentin i-au luat pe telespectatori cu ei în cele mai importante momente din viața lor. Cei doi au ajuns acasă, alături de bebelușul lor, iar Alina a fost întâmpinată de o mulțime de surprize. Iată cum a reacționat când a văzut camera bebelușului!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Valentin și Alina trăiesc momente unice de când au devenit părinți. Cei doi le-au prezentat telespectatorilor primele clipe din viața în trei, iar emoțiile pe care le-au trăit au fost uriașe. În urmă cu puțin timp, foștii concurenți din sezonul cinci și-au dus bebelușul acasă, într-o cameră de vis, amenjatată de Valentin!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Reacția Alinei, după ce a ajuns acasă din maternitate și a văzut camera pe care Valentin a pregătit-o pentru bebeluș

Fostul concurent din sezonul cinci s-a pregătit corespunzător pentru a-și primi acasă bebelușul. I-a amenajat cu atenție camera și a cumpărat o mulțime de jucării.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Înainte ca soția lui să nască, Valentin a pus baloane în cameră și a achiziționat toate obiectele de care bebelușul are nevoie în primele zile de viață.

Când a ajuns în camera copilului, Alina a fost fascinată de ceea ce vede și impresionată că Valentin s-a descurcat atât de bine în rolul de tătic.

Fosta concurentă a fost emoționată când a văzut jucăriile celui mic, dar și modul în care Valentin a aranjat totul pentru venirea copilului.

Cum a reacționat fostul concurent, când și-a văzut copilul

Fostul concurent de la Mireasa și soția lui au devenit părinți pentru prima dată, iar emoțiile pe care le-au simțit au fost dincolo de cuvinte. Valentin a dezvăluit cum s-a simțit când și-a văzut pentru prima dată copilul, în maternitate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191