Florin Salam a fost săltat de poliție! Regele Manelelor este implicat într-un dosar de înșelăciune

Florin Salam a fost săltat de poliție! Regele Manelelor este implicat într-un dosar de înșelăciune

Informații de ultim moment! Florin Salam a fost săltat de poliție, joi dimineață. După ce a fost acuzat de înșelăciune, polițiștii au luat măsuri în cazul manelistului. Iată de unde a pornit totul și cum a reacționat, Florin Salam în acest caz, până acum.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Florin Salam este implicat într-un scandal fără precedent. Manelistul este acuzat de înșelăciune, iar acum cazul său a ajuns în instanță.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Astfel, oamenii legii l-au săltat și au pus în aplicare pe numele său un mandat de aducere. Regele Manelelor urmează să fie audiat în doar câteva momente.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Florin Salam a fost dus la audieri

Problemele cu legea ale lui Florin Salam continuă. După ce a fost acuzat de o damă de companie că a agresat-o, Florin Salam a ajuns acum în fața anchetatorilor într-un alt dosar. Manelistul este acuzat de înșelăciune, după ce ar fi încasat bani pentru a se prezenta și cânta la o nuntă în Târgoviște, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

La începutul lunii februarie, Laurențiu Bîțu și-a dezvăluit povestea la Xtra Night Show și drama prin care a trecut înainte de nunta lui.

El și soția lui i-ar fi dat lui Flroin Salam suma de euro pentru o prestație la marele eveniment din viața lor, iar manelistul nu și-a făcut prezența. Mai mult, în momentul în care ar fi primit banii, ar fi refuzat să încheie un contract.

Ei bine, mirele a decis să acționeze legal în cazul manelistului și a depus o plângere pe numele său. Florin Salam s-a trezit, joi dimineață, cu poliția la ușă și a fost preluat de la locuința lui pentru a fi dus la audieri.

Mirele își vrea banii înapoi

Mirele a declarat, la , că acționează pe cale legală pentru că își dorește să își primească banii înapoi.

Laurențiu Bîțu din Târgoviște nu vrea niciun leu în plus, ci doar onorariul pe care l-ar fi plătit pentru un serviciu de care nu ar mai fi beneficiat, așa cum el a declarat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191