Bădălau o face praf pe Drăgușanca după ce s-a cuplat cu doctorașul! „Are alt partener, o felicit pentru alegere!”

Bădălau o face praf pe Drăgușanca după ce s-a cuplat cu doctorașul! „Are alt partener, o felicit pentru alegere!”

S-a rupt lanțul de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Afaceristul a confirmat despărțirea și i-a făcut și o urare de bine fostei iubite, cu adresă directă la noua ei achiziție, medicul estetician cu care Bianca s-ar afla într-o relație. Afaceristul din Bolintin Vale i-a dat și replica fostei soții, Claudia Pătrăscanu după acuzele făcute la adresa mamei lui, zilele acestea. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Anul a început cu o despărțire de senzație!  Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio!”, după ce au petrecut Sărbătorile împreună. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Totul a pornit de la faptul că afaceristul din Bolintin Vale nu i-a fost alături iubitei sale, după operația de lifting facial suferită recent, când blonda s-a văzut nevoită să se consoleze cu medicul estetician, Auday Al-Ahmad.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bia l-a pus pe liber pe Bădălău după ce a auzit că acesta s-ar fi distrat cu prietenul Florin Salam, și că a mai atentat și la o instructoare de fitness de la sală, Ligia Andreea, căreia i-ar fi făcut avansuri. 

E gelos pe doctorașul Biancăi?

Dacă Bianca tace și le face, Gabi Bădălău( 35 de ani) a ieșit public și a confirmat despărțirea de blondă, asta după ce a încercat zilele trecute să o facă pe divă să revină la el, într-o discuție de opt ore. Fără succes, însă! 

Bădălău a lăsat să se înțeleagă că este oarecum gelos pe noua relație cu medicul estetician al fostei lui iubite. Afaceristul nu a negat, însă, că i-ar fi făcut curte instructoarei Andreei Ligia, însă a precizat clar că a doua femeie pe care ar fi lăsat-o însărcinată nu există!

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. 

Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. 

Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de copiii mei. 

Nu sufăr, nu am de ce, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. 

Nu pot să spun decât că mă bucur pentru doamna Drăgușanu, pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea. O felicit!”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars. 

Bădălău răspunde dur acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu: „Face melodii în chiloti și sutien și vorbește despre mama?!”

Gabi Bădălău a răspuns și acuzațiilor aduse, zilele acestea, de către fosta soție Claudia Pătrășcanu. Aceasta din urmă a declarat că soacra sa ar fi dat foc la casă, cu tot cu copii în ea. 

„Sper că și-a dat toată lumea seama ce poate să facă acest personaj  de 4-5 ani încoace. 

Mama e o femeie minunată, e cadru didactic, ea iubește copiii. 

Copiii mei sunt răsfățați atunci când vin la noi acasă. Cunosc exagerările și parabolele acestei femei, care are o doză de ură și de răutate cum nu am întâlnit în viața mea. 

S-a întâmplat ceva de genul de Sărbători, noi aveam un aranjament din acesta cu lumânări. A luat foc puțin pentru că erau hârtii deasupra, dar s-a stins imediat focul. 

Copiii, probabil, fiind mici au povestit exagerat. Ea a făcut povestea dramatică și gravă.

De 5 ani de zile, eu am fost personal să iau copiii de la ea de acasă. Maxim de 10 ori am trimis-o pe mama. 

Ea se plictisește foarte tare și am văzut că a mai facut o melodie în chiloți și sutien. Ea nu e vreo Delia sau Loredana, așa că mai bagă bățul prin gard ca să ia niște like-uri. O rog pe aceaste cale să-și vadă de treaba ei!”, a spus Gabi Bădălău, despre fosta soție. 

Claudia Pătrășcanu: „A dat foc la casă! Erau copiii mei în ea!”

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a făcut, recent, mărturisiri halucinante despre fosta sa soacră, Rodica.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. 

Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii. 

Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea.

Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi cearta și le rupe urechile”, a spus solista, conform

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă în 2019 cei doi au decis să divorțeze. Aceștia au împreună doi băieți, Gabriel (9 ani) și Nicholas (7 ani).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191