Prințul William, prima reacție după ce s-a aflat că regele Charles are cancer: „Apreciem foarte mult…”

Prințul William, prima reacție după ce s-a aflat că regele Charles are cancer: „Apreciem foarte mult…”

Cu doar câteva zile în urmă, Marea Britanie a fost zguduită de vestea tragică a diagnosticului de cancer al Regelui Charles, eveniment care survine la un an și puțin de la moartea Reginei Elisabeta. Prințul William, moștenitorul tronului britanic, a făcut primul său mesaj public la scurt timp după anunțul oficial al Casei Regale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prima apariție publică după ce Prințul William a aflat că tatăl său suferă de cancer

Miercuri, Prințul William și-a reluat activitatea publică la un eveniment caritabil, la scurt timp după intervenția chirurgicală a soției sale, Kate. Aceasta a marcat prima apariție publică a Prințului de Wales după dezvăluirea diagnosticului de cancer al tatălui său. La eveniment, la care au participat personalități de marcă, printre care actorul Tom Cruise, Prințul William a transmis un mesaj de mulțumire pentru sprijinul primit din partea publicului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Apreciem foarte mult bunătatea tuturor, vă mulțumim„, a declarat Prințul William în fața presei, subliniind recunoștința sa față de avalanșa de mesaje de susținere. El a profitat de ocazie pentru a adresa și mulțumiri pentru mesajele primite în numele soției sale, Catherine, și al tatălui său, Regele Charles.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vestea îmbolnăvirii lui Charles a venit la un an și puțin de la moartea Reginei Elisabeta

La doar un an și jumătate de la pierderea Reginei Elisabeta, Casa Regală a anunțat diagnosticul de cancer al lui Charles, în vârstă de 75 de ani. Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a remarcat că ultimele săptămâni au avut un accent mai mult „medical„, referindu-se la preocupările de sănătate ale familiei sale.

Aceasta a fost a doua apariție publică oficială a Prințului William după o perioadă în care și-a amânat angajamentele pentru a se ocupa de cei trei copii ai săi, în timp ce soția sa, Kate, se recupera după o intervenție chirurgicală. Între timp, Regele Charles a urmat un tratament pentru o mărire de prostată, iar testele ulterioare au relevat prezența cancerului.

Cu regele Charles concentrându-se pe tratament și recuperare, iar Kate având programată revenirea în serviciul public după, responsabilitatea de a menține imaginea publică a monarhiei a căzut în mare măsură pe umerii Prințului William și ai soției lui Charles, Regina Camilla.

Robert Hardman, specialist în probleme regale, a subliniat că William a preluat deja îndatoriri de stat semnificative. Cu toate acestea, chiar în fața provocărilor, Casa Regală își propune să continue activitățile de stat, iar Regele Charles își exprimă intenția de a se ocupa de documentele de stat și de a rămâne implicat în treburile monarhiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191