Handbalistele Prahovei trebuie să mențină ritmul!

Handbalistele Prahovei trebuie să mențină ritmul!

Handbalistele Prahovei trebuie să mențină ritmul ridicat și în următorul joc. După partida câștigată cu Unirea Slobozia, Flori Alexandru și colegele sale sunt nevoite să joace la un nivel bun pentru a nu “strica” succesul obținut în derbi. Ele vor înfrunta Sepsi Sfântu-Gheorghe, una din cele patru echipe ce contează în Seria A a iviziei A de handbal feminin.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prahovencele vin după un meci în care s-au impus, dar au fost solicitate la maxim astfel că odihna și recuperarea au fost foarte importante. De-altfel, jucătoarele au avut liber după meci apoi s-a revenit la antrenamente, iar ritmul de pregătire a crescut de la o zi la alta astfel încât pofta de joc să revină la cote maxime în disputa cu covăsnencele. Una pe care staff-ul tehnic al formației prahovene o ia în serios dovadă în acest sens fiind și faptul că principalul Dragoș Dobrescu a decis să facă un antrenament și mâine, în sala în care se va disputa meciul.

În tur, Activ Prahova s-a impus la peste zece goluri dieferență, însă acum va fi cu totul alt meci, iar handbalistele Prahovei le vor avea adversare și pe gemenele Arvatu cele care au plecat de la Ploiești la Sfântu Gheorghe în această iarnă. Sepsi-Activ se va disputa duminică, 11 februarie, de la ora 12.00, în Sala Kati Szabo Sf. Gheorghe și va fi arbitrat de cuplul băcăuan Avădani/Popovici. Înaintea acestui joc, Activ Prahova ocupă locul 2, cu 21 de puncte, la fel ca liderul Slatina, în timp ce trupa covăsneană se află pe locul 4, cu 15 puncte.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191