Antonia, audiată după crima de la petrecerea cu vedete! Artista va discuta cu autoritățile

Antonia, audiată după crima de la petrecerea cu vedete! Artista va discuta cu autoritățile

După tragedia cutremurătoare de la petrecerea cu vedete de la Hotel Belmont din Padina, unde a avut loc o crimă șocantă filmată de camerele de supraveghere, cunoscuta cântăreață Antonia se pregătește să fie audiată de autorități în legătură cu acest eveniment îngrozitor. Această întâlnire cu autoritățile marchează un pas important în investigația asupra incidentului și atrage atenția asupra necesității de clarificare și aducere a justiției într-un caz care a șocat întreaga țară.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce artistul Alex Velea a fost convocat pentru audieri în urma tragicului incident de la petrecerea cu vedete de la Hotel Belmont din Padina, și cunoscuta cântăreață Antonia va fi chemată pentru a discuta cu autoritățile în legătură cu această crimă șocantă, potrivit

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Antonia va fi audiată după crima de la petrecerea cu vedete

La evenimentul de lux, la care au participat și Antonia, Alex Velea și Alina Eremia, o crimă teribilă a avut loc în apropierea locației. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o femeie și-a strangulat fratele pe marginea unui drum din Bihor, pe o bandă destinată bicicletelor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Imaginile, cu un puternic impact emoțional, arată cum femeia îl îmbrâncește pe bărbat, care cade la pământ, și apoi îl sufocă cu o funie timp de 20 de minute.

Victima, care se afla într-o stare avansată de ebrietate și nu a opus rezistență, a fost descoperită a doua zi de un localnic care a alertat imediat poliția. Femeia, ulterior identificată și reținută, și-a recunoscut fapta și a susținut că a acționat într-un moment de conflict spontan.

În urma acestui incident șocant, femeia a fost arestată pentru o perioadă de 30 de zile și riscă până la 25 de ani de închisoare pentru comiterea crimei.

Antonia va fi convocată pentru audieri. Prin discuțiile cu martorii, autoritățile vor încerca să afle mai multe detalii despre circumstanțele care au condus la acest tragic eveniment, într-un efort de a face lumină asupra întregii situații.

Ce spune Antonia despre cel de-al patrulea copil

Antonia, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a stârnit interesul publicului prin declarațiile recente legate de planurile sale de viitor în ceea ce privește familia sa.

Cunoscută atât în țară, cât și peste hotare datorită talentului și performanțelor sale muzicale remarcabile, Antonia se bucură de o carieră de succes și de o familie fericită alături de partenerul său, Alex Velea, și cei trei copii, Maya, Dominic și Akim.

Antonia a făcut o declarație surprinzătoare care a captat atenția fanilor săi. Pe contul său de Instagram, artista a mărturisit că se gândește serios să aducă pe lume cel de-al patrulea copil și a atribuit această dorință „febrei bebelușului”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191