Două fetițe şi un băiețel din Ploieşti, bătuți şi violați, în repetate rânduri, de propriul tată. Bărbatul, în vârstă de 35 ani, a fost arestat

Două fetițe şi un băiețel din Ploieşti, bătuți şi violați, în repetate rânduri, de propriul tată. Bărbatul, în vârstă de 35 ani, a fost arestat

Un barbat in varsta de 35 de ani, din Ploiesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce pe numele acestuia au fost depuse plangeri pentru viol si agresiune.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Barbatul si-ar fi lovit si violat cei trei copii minori, in repetate randuri, acestia fiind supusi la tratamente inumane.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit surselor noastre, cele trei victime sunt doua fetite in varsta de 7 si 9 ani, dar si un baietel in varsta de 10 ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce spune Politia:

La data de 13 februarie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului Ploiești au pus în executare 5 mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și în comuna Ariceștii Rahtivani, la domiciliile unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni.

În fapt, bănuitul, un bărbat de 35 de ani din municipiul Ploiești, în cursul anului 2023, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni precum viol, agresiune sexuală în formă continuată, corupere a minorului în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului și violență în familie în formă continuată.

La sediul unității de poliție au fost conduse 3 persoane, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191