Două zodii feminine care au noroc în dragoste și la bani în luna martie. Nativele vor începe noi povești de iubire și se vor îmbogăți

Două zodii feminine care au noroc în dragoste și la bani în luna martie. Nativele vor începe noi povești de iubire și se vor îmbogăți

Se spune că în viață nu poți să ai și dragoste, și bani, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa în cazul a două zodii feminine, care au succes pe ambele planuri în perioada următoare. Nativele vor trece, de asemenea, și printr-o schimbare majore și pot să își îmbunătățească viața.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luna martie vine cu o mulțime de schimbări importante pentru două zodii feminine, care au mari șansă să înceapă noi povești de iubire, mai ales în cazul nativelor care erau singure de ceva timp și părea că nu își vor găsi fericirea prea curând. Vor avea succes și pe plan financiar în perioada următoare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Taur

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Despre femeile din zodia Taur se spune că sunt ambițioase și că nimeni nu le poate sta în cale atunci când își doresc ceva cu adevărat. După o bună perioadă în care au pus dragostea pe al doilea loc și s-au dedicat mai mult carierei, lucrurile încep să se schimbe și să se gândească și la ele însele mai mult, dar mai ales la momentul în care se vor îndrăgosti din nou.

Aceste native vor înflori în perioada următoare și la orizont poate să apară și o poveste de iubire când se așteaptă mai puțin. Și la capitolul bani nu o vor duce rău, dar trebuie să aibă mai multă încredere în ele. Sunt favorizate planurile de lungă durată sau dacă vor să facă investiții importante.

Săgetător

Printr-o transformare deloc de neglijat vor trece și femeile din zodia Săgetător, cunoscute pentru faptul că, uneori, se pot grăbi, mai ales în dragoste și se pot alege cu inima frântă. Ei bine, pentru nativele singure, care își doresc să își găsească pe cineva, este momentul ideal pentru noi relații. Știu cum să se facă remarcate, așa că, nu le va deloc greu.

În evidență vor ieși și la locul de muncă, vor fi apreciate de șefi și colegi, dar ar trebui să aibă grijă, căci nu toți cei care par că le sunt apropiați chiar au intenții bune. Chiar dacă sunt favorizate de astre, trebuie să aibă grijă și la trădări, în special la locul de muncă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191