Vrăjitoarea Sidonia, mama presupușilor criminali ai lui Sorin Anghel, ar fi prevestit tragedia din Padina. Femeia și-a avertizat copiii: ”Este văgăuna răului şi a diavolului”

Vrăjitoarea Sidonia, mama presupușilor criminali ai lui Sorin Anghel, ar fi prevestit tragedia din Padina. Femeia și-a avertizat copiii: ”Este văgăuna răului şi a diavolului”

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei presupuși criminali ai lui Sorin Anghel, ar fi prevestit ce urmează să se întâmple în noaptea tragică din Padina. Femeia a dezvăluit că și-a avertizat copiii, dar ei nu i-ar fi ascultat sfatul. Vrăjitoarea este devastată de durere și este șocată de ce s-a întâmplat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu aproape o săptămână, Sorin Anghel a fost ucis cu sânge rece la o petrecere în Padina. Bărbatul a murit înjunghiat, iar suspectați de această tragedie sunt fiii vrăjitoarei Sidonia.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Frații Marin au ajuns în arest preventiv, iar anchetatorii continuă cercetările în cazul lor, pentru a stabili dacă l-au ucis sau nu pe Sorin Anghel.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vrăjitoarea Sidonia, mama presupușilor criminali ai lui Sorin Anghel, ar fi prevestit tragedia din Padina

În timp ce frații Marin sunt convinși că sunt nevinovați și nu au nicio legătură cu această crimă, mama lor trece acasă prin momente de groază. Vrăjitoarea Sidonia este șocată de ce s-a întâmplat și a dezvăluit că a avut o premoniție cu privire la ceea ce urmează să se întâmple, în curând, la Padina.

Din acest motiv, a decis să își avertizeze băieții, dar aceștia au ajuns, în cele din urmă, la petrecere.

De asemenea, le-a luat apărarea fraților Marin, spunând că băieții ei nu sunt criminali și nu l-au ucis pe Sorin Anghel. Mai mult, a precizat că el a fost cel care i-a bătut, de fapt, pe fiii ei, la petrecerea de la hotel.

Frații Marin au depus plângere împotriva lui Sorin Anghel

După moartea lui Sorin Anghel, frații Marin au depus plângere împotriva lui, deși este deja mort. Aceștia au declarat că Sorin Anghel l-a atacat pe unul dintre frați înainte de tragedie și l-a lovit cu mai multe sticle.

De asemenea, cei trei frați și-au schimbat avocații și urmează să lupte pentru a ieși din spatele gratiilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191