Două zodii care își schimbă viața radical în această primăvară. Au noroc la bani, în dragoste și carieră

Două zodii care își schimbă viața radical în această primăvară. Au noroc la bani, în dragoste și carieră

Primăvara vine cu vești bune pentru două zodii, care pot să își schimbe viața radical. Relațiile cu cei dragi se îmbunătățesc, iar în cazul nativilor singuri este perioada ideală în care se pot îndrăgosti. Apar, de altfel, și oportunități pe plan profesional de care ar trebui să profite.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru acei nativi care nu sunt neapărați de viața lor și de ceea ce fac, este perioada schimbărilor. În această primăvară, pot trece prin transformări importante, atât pe plan profesional, cât și în dragoste.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Rac

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Chiar dacă au crezut că au început anul cu dreptul, Racii au tot dat de probleme în ianuarie și februarie. Pentru cei care au trecut prin momente dificile, începând de la conflicte în familie, până la neînțelegeri la locul de muncă sau chiar de a renunța la job, astrele lucrează în favoarea lor. Pentru cei care își doreau să facă o schimbare în carieră, este momentul în care apar noi oportunități.

Ar fi bine să profite de ele, chiar dacă, de regulă, acești nativi nu fac nimic până nu sunt convinși 100% că au luat decizia corectă. Cei care sunt singuri și își doresc o relație pot cunoaște pe cineva în perioada următoare. Poveștile de iubire începute în această perioadă pot să dureze.

Fecioară

Noroc au și Fecioarele atunci când se așteaptă mai puțin. Viața acestor nativi se va îmbunătăți considerabil în perioada următoare, dar nu fără eforturi, evident. Este posibil ca în luna martie să decidă să pună punct unor relații, fie că este vorba de cea de cuplu sau de prietenie. Pentru cei care au tot avut probleme în dragoste, dar au crezut că se vor rezolva de la sine, perioada următoare ca poveștile de iubire să ajungă la final.

Nimic nu le va mai salva relațiilor acestor nativi, iar Fecioarele își vor dori să facă o „curățenie” generală și printre oamenii pe care îi consideră prieteni. Vor realiza că, de fapt, au persoane în jur care nu se bucură pentru realizările lor, care nu vor fi deloc puține în această primăvară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191