„După ce a pus această poză, a mai durat doar o oră și…”. Ultima fotografie postată de Gabi Stângău pe Internet, înainte să moară. Coincidența stranie

„După ce a pus această poză, a mai durat doar o oră și…”. Ultima fotografie postată de Gabi Stângău pe Internet, înainte să moară. Coincidența stranie

Gabi Stângău a murit la două zile zile după ce avusese motiv de sărbătoare. A împlinit 32 de ani și era iubit atât de colegi, cât și de familie. O banală plimbare de pe ATV i-a adus sfârșitul. Coincidența stranie care părea că a anticipat tragedia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Gabi Stângău a sfârșit tragic, în urma unui accident de ATV, sâmbătă, la două zile distanță de când a împlinit 32 de ani. Acum, familia îl plânge pe celebrul violonist, care a fost înmormântat astăzi. Oameni dragi, dar și necunoscuți impresionați de tragedie, au mers să îi aducă un ultim omagiu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Gabi Stângău, coincidență stranie, în ziua în care a murit

Gabi Stângău ar fi murit după ce a pierdut controlul ATV-ul pe care îl conducea. Atunci ar fi intrat într-un șanț, iar mai apoi a ajuns într-un gard. Tragedia a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă. Tot atunci, violonistul a postat o imagine pe Instagram, în care se afla chiar pe ATV-ul respectiv.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Chiar dacă nu se știu foarte multe detalii despre impact sau ce s-a întâmplat cu exactitate, dar pe Internet a circulat un zvon. Speculația a pornit de la comentariul unui internaut, care spune că, la o oră după ce a postat poza de pe ATV, a murit după ce s-a izbit de șant. Este coincidența stranie care, în ultimele zile, a prins tot mai mult contur.

Gabi Stângău a fost înmormântat astăzi

După ce în ultimele trei zile, apropiații au venit și i-au adus un ultim omagiu, iar colegii de breaslă au cântat melodii triste în memoria lui, astăzi, Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum. Ceremonia a avut loc la Capela Dumbrăvița, la ora Au fost momente dureroase pentru întreaga familie. Soția lui, Diana Berințan, nu a putut să se dezlipească de sicriu, iar lăutari au venit să cânte, din nou, în memoria celebrului violonist.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191