Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro după ce mama ei a murit! Vedeta e distrusă de durere: ”A decedat în somn”

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro după ce mama ei a murit! Vedeta e distrusă de durere: ”A decedat în somn”

Oana Roman face declarații exclusive pentru , după ce mama ei a murit. Din păcate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecută, după o luptă cu problemele de sănătate, la vârsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusă de durere și abia și-a găsit cuvintele să vorbească.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În exclusivitate pentru , Oana Roman vorbește despre moartea mamei ei. Din păcate, noaptea trecută, Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, în urma unui stop cardio respirator.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Oana Roman, declarații exclusive pentru după ce mama ei a murit

Oana Roman ne-a mărturisit că în cursul zilei de ieri mama ei era bine, nu avea nimic să prevestească ceea ce a urmat. În jurul orei 1 noaptea, Mioara Roman a murit în somn, după cum ne-a mai declarat fiica ei, Oana Roman.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes. Oana Roman ne-a spus că tot timpul Mioara Roman și-a dorit să moară în somn, fără durere și în liniște, iar așa s-a și întâmplat, iar Dumnezeu i-a împlinit ultima dorință.

De asemenea, Oana Roman a publicat un mesaj emoționant și trist și pe rețelele de socializare, acolo unde întotdeauna și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce face.

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori

Mioara Roman a fost o jurnalistă de radio de succes, traducătoare și profesoară de limbă și civilizație arabă. Ea a fost căsătorită cu primului premier al României, după Revoluţie, Petre Roman, iar împreună au avut o căsnicie de 30 de ani, divorțând însă în anul 2007. Din această căsnicie a rezultat Oana Roman.

Înainte de căsătoria cu Petre Roman, Mioara Roman a fost căsătorită 12 ani cu Iosif Zilahy, fost antrenor la echipa națională feminină de scrimă, însă s-au despărțit pe când fiica lor, Catinca, avea doar 7 luni. În anul 2022, Iosif Zilahy a murit!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191