Petrolul vrea trei puncte fără patru “grei”

Petrolul vrea trei puncte fără patru “grei”

Petrolul vrea trei puncte din înfruntarea cu UTA și trebuie să le obțină fără patru oameni “grei” din echipă. Doua, Meijers, Papp și Diomande nu fac deplasarea la Arad. Primul va lipsește o perioadă mai lungă din cauza unei accidentări, iar ceilalți trei sunt suspendați din cauza cartonașelor. Chiar și așa antrenorul Florin Pîrvu nu acuză absențele deoarece este convins că cei care vor juca în locul lor o vor face cu succes.

„Nu vreau să ne plângem, de aceea nici n-am vrut să comentez foarte mult această situație, pentru că eu sunt convins că jucătorii care îi vor înlocui pe cei absenți o vor face foarte bine. E clar că ne-am gândit și la un plan B, în ceea ce privește o eventuală schimbare a sistemului de joc, dar asta vom vedea sâmbătă, la meci. Suntem în fața unui meci special, pentru că punctele puse în joc au, pot spune, o dublă însemnătate, iar o victorie la Arad ne-ar aduce mult mai aproape de visul nostru, al vestiarului, acela de a fi între primele șase echipe ale campionatului”, a declarat Pîrvu.

Despre confruntarea cu trupa antrenată de Mircea Rednic a vorbit și kosovarul Albin Berisha. „M-am simțit foarte bine în acel joc, am câștigat și asta ne ține motivați și pentru următoarea partidă. Suntem concentrați, dar nu simțim vreo presiune, ci vom căuta să dăm tot ce avem mai bun și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv acasă. Desigur că mi-aș dori să înscriu din nou, sunt atacant și asta îmi e meseria, dar cel mai important este să-mi ajut echipa, și asta îmi doresc în primul rând”, a spus fotbalistul de 23 de ani.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

UTA – Petrolul se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, și va fi condus de o brigade de arbitri formată din Marian Barbu(Făgăraş) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Stelian Slabu (Braşov). Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs ( Satu Mare), Arbitru AVAR: Ioan Corb (Satu Mare). Rezervă: Marius Omuţ (Satu Mare).Obs. arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare), obs. de joc: Ioan Mărginean(Alba Iulia).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191