Deputatul PNL Prahova Mircea Roşca a împlinit 50 de ani. „Imi stau în față multe provocări anul ăsta!”

Deputatul PNL Prahova Mircea Roşca a împlinit 50 de ani. „Imi stau în față multe provocări anul ăsta!”

Într-o postare recentă pe Facebook, deputatul PNL Prahova Mircea Roșca a împărtășit gândurile sale sincere cu privire la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Roșca a subliniat importanța schimbării și recunoștinței pentru experiențele trecute, exprimându-şi speranța că Dumnezeu îl va călăuzi în deciziile viitoare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mesajul postat pe Facebook la împlinirea vârstei de 50 de ani a fost însoțit de o fotografie în care apare alături de cei doi băieți ai săi.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Nu are cum să te sperie o schimbare de prefix când ești înconjurat de asemenea minunății!

Nu se vede, dar cea care a ,,generat” acest binecuvântat tablou este în fața noastră și îi mulțumesc pentru toți anii ăștia în care am trecut împreună prin toate.

Îmi stau în față multe provocări în anul ăsta complicat și mă rog ca Dumnezeu să mă călăuzească în toate deciziile încât să împlinesc doar voia Sa!
Să fim binecuvântați cu toții, prieteni!”, a scris deputatul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191