,,Câți mai mulți dintre voi să fie la noi!’’

,,Câți mai mulți dintre voi să fie la noi!’’

Petrolul a avut o nouă acțiune școlară în Ploiești. De data aceasta, conducerea și o parte a fotbaliștilor au mers la Școala Gimnazială “George Emil Palade” situată în vestul orașului. Cu această ocazie, președintele Petrolului, Claudiu Tudor, le-a vorbit elevilor și le dorește ca majoritatea dintre ei să joace fotbal la Petrolul și să susțină echipa din tribune:,,Mulțumim copii pentru primirea făcută. Suntem în mijlocul vostru pentru a încuraja sportul, pentru a da importanță acestui brand. Este un an important pentru noi, este an centenar, Petrolul face 100 de ani! Sperăm să avem câți mai mulți dintre voi la noi, la club și prezenți în tribune pentru a susține acest brand important, Petrolul Ploiești!’’ le-a transmis președintele Petrolului micuților elevi.

A urmat la microfon antrenorul Florin Părvu care i-a prezentat pe Paul Papp, Denis Radu, Tommi Jyry și Augustin Dumitrache. Apoi Papp a făcut un mic dialog cu elevii, i-a întrebat dacă le place școala, dacă le place sportul și i-a îndemnat să susțină Petrolul. Copiii au fost încântați de prezența lupilor și s-au repezit asupra lor pentru autografe, selfie-uri, poze, iar aceștia din urmă le-au promis celor de la ,,Palade’’ că vor primi bilete ca să susțină echipa la următorul meci de pe teren propriu.

Deocamdată, Petrolul nu a obținut biletele pentru play-off-ul Superliga. A picat pe locul 8 după eșecul de la Arad. Trupa ploieșteană nu mai pierduse în deplasare de anul trecut când a încheiat 2023 cu un eșec pe terenul celor de la Craiova. Tocmai echipa lui Rotaru este următoarea adversară a Petrolului iar formația antrenată de Florin Pîrvu trebuie să câștige ca să rămână cu șanse de a termina sezonul regulat în primele șase. Petrolul- U Craiova este joi, 29 februarie, de la ora 18:30, pe Arena ,,Ilie Oană”. Biletele pentru duelul cu Universitatea Craiova se pot achiziționa online, de pe site-ul iabilet.ro sau de la casele de bilete, conform următorului program:

• Marți: 10:00 – 18:00
• Miercuri: 10:00 – 18:00
• Joi: 10:00 – 19:15 (pauza meciului)

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191