A crescut media pe ,,Ilie Oană”

A crescut media pe ,,Ilie Oană”

8.372 spectatori / meci este media înregistrată de ploieşteni pe „Ilie Oană” în acest sezon, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Confrom lpf.ro, media petroliștilor pe stadion este cu peste 2.000 mai mare faţă de cea consemnată în ediţia precedentă (medie spectatori Petrolul în 2022-2023 – 6.362 spectatori / meci). Media crescută trebuie confirmată de fanii petroliști și astăzi, de la ora 18.30, atunci când Petrolul va înfrunta U Craiova.

Liga Profesionistă mai notează că cele două echipe se întâlnesc din 2014. Petrolul și Craiova lui Rotaru s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de nouă ori, de trei ori s-au impus prahovenii, iar alte şase partide au fost câştigate de olteni. Ultimul succes reuşit de gruparea alb-albastră s-a consemnat pe 5 martie 2023, Petrolul – Universitatea Craiova 0-1 (A. Ivan).
Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României a avut loc pe 22 octombrie 2023, Universitatea Craiova – Petrolul 1-3, goluri marcate de J. Kurtic, respectiv Al. Musi, G. Grozav şi M. Huja. Mediile de vârstă:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Petrolul Ploieşti – 24 ani şi cinci luni.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Universitatea Craiova – 25 ani şi trei luni.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sursa:lpf.ro/foto:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191