Fratele lui Mile Povan, la un pas de a ceda la înmormântarea artistului. Lui Marius i s-a făcut rău, în timpul slujbei / FOTO

Fratele lui Mile Povan, la un pas de a ceda la înmormântarea artistului. Lui Marius i s-a făcut rău, în timpul slujbei / FOTO

Familia lui Mile Povan nu își poate reveni din șocul pierderii artistului. Astăzi, cântărețul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Marius, fratele lui Mile Povan, a fost la un pas de a ceda astăzi, la înmormântare, după ce i s-a făcut rău.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mile Povan a fost condus astăzi pe ultimul drum. Familia, prietenii, oamenii simpli, au venit să se roage pentru sufletul lui. Familia cu greu poate accepta că artistul s-a stins din viață la doar 31 de ani. Fratele lui, Marius, nu a putut rezistat și a fost la un pas de a ceda la slujba de înmormântare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Momente grele pentru fratele lui Mile Povan, în timpul slujbei de înmormântare

După trei zile în care familia l-a plâns pe Mile Povan, artistul a fost condus pe ultimul drum. La slujbă au venit și oameni simpli, șocați de modul tragic în care a murit. Apropiații pot accepta cu greu cele întâmplate, iar fratele lui, Marius, a fost la un pas de a ceda.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În timpul slujbei de înmormântare, bărbatului i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor. În mediul online, au circulat imagini din momentul în care Marius a simțit că nu mai poate. Nici atunci bărbatul nu a putut să se dezlipească de sicriu.

Sute de persoane, prezente la înmormântarea lui Mile Povan

De când s-a aflat că Mile Povan a murit, mesajele de condoleanțe curg în mediul online. Astăzi, sute de persoane au venit la biserică și s-au rugat pentru sufletul artistului. Cei care l-au cunoscut îl descriu ca un om deosebit, dedicat pasiunii pentru muzică. Apropiații au declarat că nu știau să fi avut probleme atât de grave încât să fi recurs la un gest extrem, așa cum s-a crezut inițial, ca la autopsie să se constate că este vorba de infarct miocardic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191