Acces Direct. Mario vrea să se facă dreptate, după ce a fost condamnat la închisoare pentru că s-ar fi apărat. Pe cine bănuiește că a pus la cale complotul / VIDEO

Acces Direct. Mario vrea să se facă dreptate, după ce a fost condamnat la închisoare pentru că s-ar fi apărat. Pe cine bănuiește că a pus la cale complotul / VIDEO

Au trecut mai bine de cinci ani de când Mario încearcă să își dovedească nevinovăția. Tânărul susține că, de fapt, a fost victimă, dar a ajuns în fața oamenilor legii să fie considerat vinovat, în urma unui conflict cu un vecin, despre care spune că are legătură cu poliția din Bihor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu cinci ani, Mario a avut un conflict cu un bărbat care are teren chiar lângă zona în care el își lasă oile. Este acuzat că l-ar fi bătut pe unul dintre angajații lui, Dănuț, cu o bâtă de lemn. Chiar dacă a trecut atâta timp, tânărul spune că, de fapt, vecinul este cel care a pus la cale un complot, iar el a ajuns să fie considerat vinovat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mario vrea să se facă dreptate, la cinci ani de la scandalul cu vecinul

Acum, Mario spune că își dorește să se facă dreptate, mai ales că a fost condamnat la închisoare nouă luni și a avut de plătit și de lei. Tânărul spune că nimănui nu i-a păsat că are dovezi care arată că vecinul este cel care ar fi vinovat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bărbatul s-ar fi lăudat în fața vecinilor că nu va fi tras la răspundere

Mario spune că nu este singurul care are un conflict cu același vecin și că, de fapt, bărbatul ar fi responsabil pentru că tânărul a fost condamnat la închisoare. Mario a declarat că vecinul i-a râs în față atunci când i-a spus că ar fi putea tras în răspundere, asta pentru că ar avea legături cu oameni din poliția din Bihor, care l-ar fi ajutat să scape basma curată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191